Αδιανόητο: Σχολείο πήρε το μέρος παιδιών που εκφόβισαν συμμαθητή τους (βίντεο)

Την ώρα που ο σχολικός εκφοβισμός παίρνει διαστάσεις επιδημίας, οι εκπαιδευτικοί ενός σχολείο ρίχνουν άδικο σε θύμα του!

Αδιανόητο: Σχολείο πήρε το μέρος παιδιών που εκφόβισαν συμμαθητή τους (βίντεο)

Η παρακάτω ιστορία του Γκρέισον Μπρους, ενός αγοριού που έπεσε θύμα bullying στο σχολείο του από συμμαθητές και συμμαθήτριές του, κάνει το γύρο του κόσμου.

Ο μικρός είχε στον ώμο του μία τσάντα η οποία είχε πάνω της φωτογραφία με το μικρό μου πόνυ. Μόλις πήγε στο σχολείο και την είδαν οι συνομήλικοί του, άρχισαν να τον χτυπούν δυνατά, να τον κοροϊδεύουν και να τον χλευάζουν. Μάλιστα εντυπωσιακό είναι ότι τα κορίτσια ήταν αυτά που του έκαναν αυτήν την επίθεση, ισχυριζόμενα ότι το «μικρό μου πόνυ» απευθύνεται μόνο σε κορίτσια κι όχι σε αγόρια!

Τι συνέβη στην συνέχεια; Οι εκπαιδευτικοί αντί να καταδικάσουν το συγκεκριμένο περιστατικό βίας και να πάρουν το μέρος του Μπρους, εκείνοι έδωσαν δίκιο στα κορίτσια! Μάλιστα του απαγόρεψαν να ξαναπάει στο σχολείο με την συγκεκριμένη τσάντα!

Η αντίδραση της μητέρας του μικρού ήταν άμεση. Έντονα ενοχλημένη από την συμπεριφορά των εκπαιδευτικών, είπε ότι αν ο γιος της έπεσε θύμα bullying λόγω μίας τσάντας, τότε τα κορίτσια τα οποία φορούν κοντές φούστες προκαλούν δικαιολογημένα το βιασμό.

Όπως ήταν φυσικό η ιστορία του Μπρους έκανε το γύρο του κόσμου. Δείτε το βίντεο:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved