Έρευνα: Άπιστοι όσοι άντρες έχουν μεγαλώσει με.. νταντά!

Ευτυχώς στην Ελλάδα, σπανίζουν... Νέα μελέτη έρχεται να βάλει «φωτιά» στα ζευγάρια αφού σύμφωνα με τον δρ Dennis Friedman όταν ένα αγόρι το προσέχει νταντά και όχι η μητέρα του, έχει πολλές πιθανότητες ως ενήλικας να είναι άπιστος στη σχέση ή στο γάμο του.

Έρευνα: Άπιστοι όσοι άντρες έχουν μεγαλώσει με.. νταντά!

Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν παντρευτεί, πάντα θα έχει το αίσθημα ότι κάποια άλλη γυναίκα είναι αυτή που θα πρέπει να καλύψει τις βασικές του ανάγκες.

«Του εισάγει την έννοια της Άλλης Γυναίκας» εξηγεί ο Friedman, ο οποίος είναι 85 ετών.

«Δημιουργεί έναν διχασμό στο μυαλό του ανάμεσα στη γυναίκα την οποία γνωρίζει ως φυσική του μητέρα και τη γυναίκα με την οποία έχει φυσική επαφή δηλαδή αυτήν που τον κάνει μπάνιο και τον βγάζει βόλτα. Ως αποτέλεσμα, μεγαλώνει με την ιδέα ότι παρόλο που μια μέρα θα περάσει από όλες τις κοινωνικές και σεξουαλικές επισημότητες του γάμου, στο πίσω μέρος του μυαλού του θα υπάρχει η έννοια αυτής της άλλης γυναίκας, η οποία γνωρίζει τις ανάγκες του και φροντίζει γι' αυτές», λέει χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος, όπως αναφέρουν, τα νέα, δηλώνει ότι αντιλαμβάνεται πως οι απόψεις του δεν θα γίνουν ευχάριστα αποδεκτές από τις γυναίκες, οι οποίες αισθάνονται ότι έχουν το δικαίωμα να έχουν καριέρα και κοινωνική ζωή ενώ μεγαλώνουν ένα μωρό.
Ωστόσο, και το μωρό έχει δικαίωμα να έχει μια σχέση με μια μητέρα που είναι «100% συνδεδεμένη» εξηγεί ο ίδιος. Ο δρ Friedman προτείνει ως λύση είναι να μην προσλαμβάνεται νταντά πριν τα πρώτα γενέθλια του μωρού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved