Αγορίστικο θεματικό πάρτι: Το κυνήγι του θησαυρού!

Μία υπέροχη ιδέα για παιδικό πάρτι για τον γιο σας είναι το 'κυνήγι του θησαυρού' κατά το οποίο τα παιδάκια θα ντυθούν πειρατές (χρειάζονται μόνο στρογγυλά καλλύματα για τα μάτια και καπέλα ή κοντά παντελονάκια) και θα αρχίσουν να ψάχνουν μέσα στο σπίτι τον θησαυρό.

Αγορίστικο θεματικό πάρτι: Το κυνήγι του θησαυρού!

Αυτός ο θησαυρός θα περιέχει τα δωράκια που θα πάρετε σε όλα τα παιδάκια που είναι καλεσμένα στο πάρτι (με τα ονόματά τους για να μην τσακωθούν τα παιδιά μεταξύ τους) αλλά και καραμέλες, γλειφιτζούρια και σοκολατάκια που λατρεύουν τα παιδιά. Χρειάζεται επίσης να προμηθευτείτε από ένα κατάστημα παιχνιδιών διάφορα αντικείμενα-παιχνίδια όπως είναι πυξίδες, σπαθιά και κιάλια με τα οποία τα παιδιά θα καταφέρουν να αναζητήσουν τον θησαυρό. Επίσης, θα πρέπει να κάνετε μόνες σας έναν υποτιθέμενο χάρτη για θησαυρό που θα οδηγεί στις λιχουδιές και τα δώρα που έχετε κρύψει μέσα στο σπίτι σε σημείο που να μην μπορεί να το βρει ούτε το αγοράκι σας. Είναι σίγουρο ότι τα παιδιά θα ξετρελαθούν με την ιδέα και θα ζητούν ξανά και ξανά να τους ετοιμάσετε ένα αντίστοιχο πάρτι.

Συμβουλή: Καλό θα είναι η τούρτα του γιου σας να ταιριάζει στο θέμα του πάρτι και να έχει πάνω πειρατές, ξύλινο πλοίο ή τέλος πάντων κάτι που να παραπέμπει σε πειρατές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved