Η συγκλονιστική ιστορία δίδυμων μωρών που γεννήθηκαν στην 22η εβδομάδα και επέζησαν! (βίντεο)

Οι πιθανότητες να ζήσουν τα δίδυμα μωρά Χάντερ και Ντάρσι που ήρθαν στον κόσμο μόλις στην 22η εβδομάδα κύησης της μητέρας τους, ήταν ελάχιστες.

Η συγκλονιστική ιστορία δίδυμων μωρών που γεννήθηκαν στην 22η εβδομάδα και επέζησαν! (βίντεο)

Πρόκειται όμως για παιδιά-θαύματα, δύο μικρούς ήρωες που πάλεψαν για τη ζωή τους και κατάφεραν να ζήσουν. Η Ντάρσι γεννήθηκε μόλις 500 γραμμάρια και είχε εγκεφαλική αιμορραγία τέταρτου βαθμού κάτι που σημαίνει πως οι γιατροί της έδιναν ελάχιστες πιθανότητες να ζήσει. Ο Χάντερ γεννήθηκε 60 γραμμάρια πιο βαρύς από την αδελφή του αλλά και εκείνος είχε προβλήματα κατά τη γέννησή του.

Τα μωρά κατάφεραν παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις των γιατρών να επιζήσουν. Βέβαια αντιμετωπίζουν προβλήματα. Η μικρή Ντάρσι έχει μερική παράλυση και πρόβλημα στα νεύρα των ματιών της ενώ ο Χάντερ έχει μία μικρή νοητική υστέρηση και πρόβλημα στραβισμού για το οποίο κάποια στιγμή θα πρέπει να χειρουργηθεί.

Είναι όμως στην αγκαλιά των γονιών τους και είναι και τα δύο πολύ χαρούμενα και όμορφα μωράκια. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο καθώς πάλευαν για να ζήσουν στην μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών στο νοσοκομείο όπου γεννήθηκαν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved