Δύο μωρά γεννήθηκαν σε πάρκινγκ νοσοκομείου μετά την εκκένωσή του για βόμβα!

Δύο μωράκια γεννήθηκαν στο πάρκινγκ του νοσοκομείου Walker Baptist στο Τζάσπερ του Καναδά την ώρα που εκκένωναν τους χώρους του μετά από προειδοποιητικό τηλεφώνημα για βόμβα, σύμφωνα με την αστυνομία της περιοχής.

Δύο μωρά γεννήθηκαν σε πάρκινγκ νοσοκομείου μετά την εκκένωσή του για βόμβα!

Το νοσοκομείο, όπως διαπιστώθηκε ύστερα από εξονυχιστικό έλεγχο δεν είχε βόμβα και έτσι λίγες ώρες αργότερα και μετά από μεγάλη ταλαιπωρία που πέρασαν οι ασθενείς, όλα έγιναν όπως πριν.

Όμως την ώρα του πανικού για την εκκένωση που κράτησε μόλις 15 λεπτά, μία γυναίκα έφερε στον κόσμο το παιδί της, όχι όμως σε χώρο εντός του νοσοκομείου αλλά στο πάρκινγκ του.

Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο η μητέρα όσο και το μωρό της είναι μία χαρά. Λίγο αργότερα όμως ήρθε στον κόσμο και άλλο ένα μωράκι, από μία 21χρονη μητέρα η οποία άκουγε τις μαίες να της λένε πως έπρεπε να σπρώξει για να γεννήσει το παιδί της.

Εκείνη τη στιγμή όμως υπήρξε ειδοποίηση για τη βόμβα και την εκκένωση του κτιρίου του νοσοκομείου και έτσι η νεαρή γυναίκα χρειάστηκε να κάνει λίγα λεπτά υπομονή για να φέρει τελικά λίγο αργότερα στον κόσμο, κάτω από ένα δέντρο, στην περιοχή του πάρκινγκ, το μωρό της.

Η νεαρή γυναίκα είχε κοντά της δύο νοσοκόμες, τον γιατρό της, τον πατέρα του παιδιού, τη μητέρα της και την εξαδέλφη της. Όλοι τους μάλιστα κρατούσαν ψηλά κουβέρτες για να καλύπτουν από τους γύρω τη γυναίκα που γεννούσε.

Τελικά όλα πήγαν καλά και η νεαρή γυναίκα κράτησε στην αγκαλιά της το κοριτσάκι της που είναι πολύ καλά στην υγεία του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved