Ολοκληρωμένη σειρά βρεφικής και παιδικής φροντίδας HIPPO

Παιδικό αφρόλουτρο (SHOWER GEL FOR KIDS)+ παιδικό σαμπουάν (SHAMPOO FOR KIDS) & ΔΩΡΟ λούτρινος HIPPO MACROVITA!

Ολοκληρωμένη σειρά βρεφικής και παιδικής φροντίδας HIPPO

Η MACROVITA δημιούργησε τη νέα σειρά HIPPO με όλο τον απαιτούμενο σεβασμό στις ειδικές ανάγκες της επιδερμίδας των βρεφών και των παιδιών, σε συνδυασμό με τα τελευταία αποτελέσματα της σύγχρονης επιστημονικής έρευνας. Όλα τα προϊόντα της σειράς, εμπνευσμένα όπως πάντα από τη φύση, με εκλεπτυσμένους συνδυασμούς φυτικών ελαίων, εκχυλισμάτων και βιταμινών, είναι πολύ απαλά και ιδιαίτερα ασφαλή για την ευαίσθητη επιδερμίδα των νεαρών φίλων μας. Δερματολογικά ελεγμένα σε ευαίσθητα δέρματα, υποαλλεργικά (μείωση της πιθανότητας δημιουργίας αλλεργικής αντίδρασης), απαλλαγμένα από χρωστικές ουσίες, parabens, προπυλενογλυκόλη, βαζελίνη και παραφινέλαιο και με ποσοστό φυσικότητας έως 97%.

Κατάλληλο για παιδιά άνω των τριών ετών, τo ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ (SHOWER GEL FOR KIDS) MACROVITA περιέχει μέλι*, βρώμη, λάδι ελιάς* και πανθενόλη (προβιταμίνη Β5). Σέβεται το pH της παιδικής επιδερμίδας, χάρη στα ήπια επιφανειοδραστικά του, και καθαρίζει τέλεια αφήνοντας το δερματάκι των παιδιών λείο και απαλό. Ο πλούσιος αφρός που δημιουργείται, σε συνδυασμό με το αναζωογονητικό άρωμα εσπεριδοειδών μετατρέπει το μπάνιο σε ιδιαίτερα ευχάριστη διαδικασία.

* Βιολογικής καλλιέργειας

  • Χωρίς SLES, SLS
  • Δερματολογικά ελεγμένo σε ευαίσθητα δέρματα
  • Yποαλλεργικό (μείωση της πιθανότητας δημιουργίας αλλεργικής αντίδρασης)
  • Με συστατικά φυσικής προέλευσης σε ποσοστό 97%

Κατάλληλο για παιδιά άνω των τριών ετών, τo ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ (SHAMPOO FOR KIDS) MACROVITA περιέχει μέλι*, βρώμη, λάδι ελιάς* και πανθενόλη (προβιταμίνη Β5). Με ήπια επιφανειοδραστικά και ευχάριστο φρουτένιο άρωμα, καθαρίζει απαλά χωρίς να ερεθίζει το δέρμα του κεφαλιού, αφήνοντας τα μαλλιά απαλά και ευκολοχτένιστα.

*Βιολογικής καλλιέργειας

  • Χωρίς SLES, SLS
  • Δερματολογικά ελεγμένο σε ευαίσθητα δέρματα
  • Yποαλλεργικό (μείωση της πιθανότητας δημιουργίας αλλεργικής αντίδρασης)
  • Οφθαλμολογικά ελεγμένο (δεν ερεθίζει τα μάτια)
  • Με συστατικά φυσικής προέλευσης σε ποσοστό 97%

Αυτή τη χρονική περίοδο θα βρείτε το ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ συσκευασμένο μαζί με το ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ MACROVITA, με δώρο τον πανέμορφο λούτρινο Hippo της MACROVITA που θα τον λατρέψουν όλα τα παιδιά!

35764 HIPPO KID GIFT BOX

Λιανική τιμή set: €19,80.

ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ MACROVITA ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ MINERAL OIL, ΒΑΖΕΛΙΝΗ, ΠΡΟΠΥΛΕΝΟΓΛΥΚΟΛΗ, ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ, SLES, SLS ΚΑΙ PARABENS, ΟΥΤΕ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΦΥΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

Φροντίδα από τη Φύση
αποκλειστικά στα Φαρμακεία
και σε επιλεγμένα καταστήματα Βιολογικών Προϊόντων

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved