Η νέα βρεφική σειρά HIPPO της MACROVITA σε ένα υπέροχο 2+1 gift pack

Πολυσυσκευασία βρεφικής περιποίησης BABY HIPPO MACROVITA 2+1 GIFT PACK!

Η νέα βρεφική σειρά HIPPO της MACROVITA σε ένα υπέροχο 2+1 gift pack

Η MACROVITA δημιούργησε τη νέα σειρά HIPPO με όλο τον απαιτούμενο σεβασμό στις ειδικές ανάγκες της επιδερμίδας των βρεφών και των παιδιών, σε συνδυασμό με τα τελευταία αποτελέσματα της σύγχρονης επιστημονικής έρευνας. Όλα τα προϊόντα της σειράς, εμπνευσμένα όπως πάντα από τη φύση, με εκλεπτυσμένους συνδυασμούς φυτικών ελαίων, εκχυλισμάτων και βιταμινών, είναι πολύ απαλά και ιδιαίτερα ασφαλή για την ευαίσθητη επιδερμίδα των νεαρών φίλων μας. Δερματολογικά ελεγμένα σε ευαίσθητα δέρματα, υποαλλεργικά (μείωση της πιθανότητας δημιουργίας αλλεργικής αντίδρασης), απαλλαγμένα από χρωστικές ουσίες, parabens, προπυλενογλυκόλη, βαζελίνη και παραφινέλαιο και με ποσοστό φυσικότητας έως 97%.

Ιδανικό για την καθημερινή φροντίδα βρεφών ηλικίας 0-36 μηνών, το υποαλλεργικό ΒΡΕΦΙΚΟ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ - ΣΑΜΠΟΥΑΝ 2 ΣΕ 1 (FOAM BATH - SHAMPOO 2 IN 1) MACROVITA περιέχει βρώμη, μέλι*, λάδι ελιάς* και πανθενόλη (προβιταμίνη Β5). Χάρη στα ήπια συστατικά του καθαρίζει απαλά χωρίς να προκαλεί ξηρότητα ενώ, παράλληλα, προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα του μωρού από ερεθισμούς. Οφθαλμολογικά ελεγμένο. Χωρίς χρωστικές ουσίες, SLES και SLS.

*Βιολογικής καλλιέργειας
Με συστατικά φυσικής προέλευσης σε ποσοστό 97%.

Άριστη για την καθημερινή περιποίηση του βρεφικού δέρματος, η υποαλλεργική ΒΡΕΦΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ ΣΩΜΑΤΟΣ (BABY LOTION) MACROVIΤA ενυδατώνει, μαλακώνει και ενισχύει τη βρεφική επιδερμίδα προλαμβάνοντας την αφυδάτωση και την ξηροδερμία, ενώ παράλληλα προστατεύει από ερεθισμούς, αφήνοντας το δέρμα απαλό και ελαστικό. Περιέχει έλαιο βρώμης, χαμομήλι, λάδι ελιάς*, πανθενόλη (προβιταμίνη Β5), φασκόμηλο, βουτυρόσπερμο (καριτέ), βιταμίνη Ε και αλλαντοΐνη. Χωρίς σιλικόνες, χρωστικές ουσίες και parabens.

*Βιολογικής καλλιέργειας
Με συστατικά φυσικής προέλευσης σε ποσοστό 97%.

35751 babies gift box

Αυτή τη χρονική περίοδο θα βρείτε το ΒΡΕΦΙΚΟ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ - ΣΑΜΠΟΥΑΝ 2 ΣΕ 1 και τη ΒΡΕΦΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ ΣΩΜΑΤΟΣ σε πανέμορφη συσκευασία μαζί με τη ΒΡΕΦΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ MACROVIΤA, που δίνεται σαν δώρο.
Λιανική τιμή set: €19,80. Η αξία του δώρου είναι €9,30.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ MACROVITA ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ MINERAL OIL, ΒΑΖΕΛΙΝΗ, ΠΡΟΠΥΛΕΝΟΓΛΥΚΟΛΗ ΚΑΙ PARABENS, ΟΥΤΕ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΦΥΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

Φροντίδα από τη Φύση
αποκλειστικά στα Φαρμακεία
και σε επιλεγμένα καταστήματα Βιολογικών Προϊόντων

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved