Χτύπησε; Τρία απλά βήματα για να σταματήσεις τα δάκρυα του μικρού σου

Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι κάθε φορά που το μικρό σου εμφανίζεται κλαίγοντας στο σπίτι επειδή έπεσε από το ποδήλατο ή μπέρδεψε το βήμα του, καθώς έπαιζε κυνηγητό με τους φίλους του.

Χτύπησε; Τρία απλά βήματα για να σταματήσεις τα δάκρυα του μικρού σου

Διότι, θυμήσου τον εαυτό σου παιδί, και σκέψου πόσες φορές είχες πέσει, αλλά η μητέρα σου σε βοήθησε να σηκωθείς ξανά.

Καλοκαίρι σημαίνει ελευθερία για παιχνίδι και βόλτες. Γιατί να «χαλάσει» από μια μικρή πληγή ή γρατζουνιά στο γόνατο; Ευτυχώς, η σωστή περιποίηση ενός μικροτραυματισμού είναι εύκολη υπόθεση και πλέον, μπορεί να γίνει γρήγορα και ανώδυνα. Βάλε ένα τέλος στα δάκρυα του μικρού σου, διότι από εδώ και πέρα, του αξίζει μόνο να γελά. Τα Καλοκαίρια εξάλλου, σημαίνουν και ευτυχία, και με τα παρακάτω τρία βήματα η πληγή θα εξαφανιστεί μια για πάντα.

HANSAPLAST 2

Βήμα 1ο: Καθάρισε την πληγή όσο καλύτερα μπορείς

Όπως ήδη γνωρίζεις, για να προχωρήσεις στην αντιμετώπιση μιας πληγής, χρειάζεται να την καθαρίσεις πάρα πολύ καλά. Για τη βέλτιστη φροντίδα και επούλωσή της, αλλά και για την πρόληψη μολύνσεων -και δακρύων- καθάρισε ανώδυνα την πληγή του παιδιού σου, με το κατάλληλο και πιο αποτελεσματικό σπρέυ της αγοράς.

Το νέο Hansaplast Σπρέυ για πληγές είναι μία εύκολη στη χρήση και πρακτική λύση για τον αντισηπτικό καθαρισμό πληγών, όπως τα κοψίματα, οι εκδορές και οι ανοικτές φουσκάλες. Έτσι, η σκόνη και η βρωμιά δεν θα περάσουν στην πληγή, ενώ το τραύμα θα επουλωθεί πολύ πιο γρήγορα από όσο περίμενες.

HANSAPLAST 3

Βήμα 2ο: Πρέπει να είσαι σίγουρη ότι η πληγή του μικρού σου θα έχει την απαραίτητη προστασία

Το δεύτερο βήμα, όπως πολύ σωστά υπέθεσες, είναι να βρεις τον κατάλληλο τρόπο ώστε να προστατεύσεις την πληγή μέχρι να κλείσει. Διότι, τα βακτήρια και η βρωμιά υπάρχουν παντού, ειδικά εάν το παιδί σου είναι δραστήριο και αγαπά το παιχνίδι στη Φύση, όσο τίποτα άλλο. Επειδή λοιπόν, δεν μπορείς να του «απαγορεύσεις» να παίζει, αλλά ούτε και να τρέχεις πίσω του, ώστε να αποστειρώνεις την πληγή συνεχώς, ανακαλύψαμε τα πιο ανθεκτικά επιθέματα που υπάρχουν.

HANSAPLAST 4



Δεν χρειάζεται πλέον, να ανησυχείς για το νερό και τα βακτήρια. Κάλυψε την πληγή με το επίθεμα Hansaplast που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου και το τραύμα του μικρού σου θα επουλωθεί σε χρόνο dt.

Βήμα 3ο: Η κατάλληλη κρέμα επούλωσης θα απαλλάξει το αγγελούδι σου από κάθε σημάδι

Τρίτο και τελευταίο βήμα για να εξασφαλίσεις την ασφαλή και γρήγορη επούλωση της πληγής του μικρού σου, αποφεύγοντας σημάδια και ουλές στο σώμα του, είναι να βρεις και να εφαρμόσεις την κατάλληλη κρέμα. Διότι, η επούλωση της πληγής είναι μία σύνθετη διαδικασία, που εμπλέκει πολλούς παράγοντες. Για να κάνεις λοιπόν, το αγγελούδι σου να «ξεχάσει» τον μικροτραυματισμό του, αλλά και να επουλωθεί η πληγή του δύο φορές ταχύτερα, οι ειδικοί της Hansaplast συνιστούν τη χρήση της Hansaplast Κρέμας Επούλωσης Πληγών σε καθημερινή βάση μέχρι να εξαφανιστεί τελείως.

HANSAPLAST 5


Αφού ακολουθήσεις τα παραπάνω τρία απλά βήματα, το αγγελούδι σου θα μπορεί να συνεχίσει το παιχνίδι του, το ίδιο ανέμελα με προτού χτυπήσει, και εσύ θα είσαι ήρεμη πως μπορείς να αντεπεξέλθεις στα πάντα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved