Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να φροντίσεις σωστά την επιδερμίδα του μωρού σου

Περιποιήσου το δέρμα του μικρού σου φυσικά με τα προϊόντα της Pharmasept

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να φροντίσεις σωστά την επιδερμίδα του μωρού σου

Όλες οι μαμάδες αναζητάμε το καλύτερο για τα αγγελούδια μας. Πόσο μάλλον αυτή την εποχή, που η θερμοκρασία ανεβαίνει και τα μικρά μας χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Προκειμένου να αποφύγεις ερεθισμούς που ταλαιπωρούν τα παιδάκια, πρέπει να κάνεις προσεκτικές επιλογές. Για να σε βοηθήσουμε, κάναμε μία μικρή έρευνα και ανακαλύψαμε τα ελληνικά προϊόντα υψηλής ποιότητας που μπορείς να χρησιμοποιείς, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Και αυτό διότι είναι κλινικά μελετημένα και φτιαγμένα με αγνές και φυσικές πρώτες ύλες, ώστε να ενυδατώνουν και να θρέφουν σε βάθος την επιδερμίδα. Συγκεντρώσαμε τις αγαπημένες μας επιλογές, από αφρόλουτρα μέχρι αντηλιακά, για να περιποιηθείς τα μικρά σου με τον καλύτερο τρόπο και να τα προστατεύσεις αποτελεσματικά!

Πώς θα κρατήσεις την επιδερμίδα του μωρού σου καθαρή και υγιή;

Το μπάνιο δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση! Προκειμένου να κάνεις πιο ευχάριστη τη διαδικασία, επίλεξε ένα αφρόλουτρο που θα περιποιηθεί με απαλότητα την εξαιρετικά ευαίσθητη επιδερμίδα του μικρού σου. Στα προϊόντα της Pharmasept θα βρεις το κατάλληλο προϊόν για κάθε περίσταση και θα μετατρέψεις το μπάνιο σε παιχνίδι, χωρίς δάκρυα!

Το βρεφικό αφρόλουτρο που μπορείς να χρησιμοποιείς από το πρώτο κιόλας μπάνιο!

Επίλεξε ένα απαλό και ήπιο αφρόλουτρο, όπως το Baby Extra Sensitive Bath 250ml που είναι κατάλληλο για χρήση από την πρώτη κιόλας μέρα, καθώς δεν περιέχει αλλεργιογόνα, parabens και συντηρητικά. Με ήπιους επιφανειοδραστικούς παράγοντες, χωρίς σαπούνι και SLES/SLS, που καθαρίζουν χωρίς διαταράσσουν τον υδρολιπιδικό φραγμό της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας, μπορείς να είσαι σίγουρη ότι έχεις κάνει τη σωστή επιλογή. Μία ματιά στα συστατικά του αρκεί για να το καταλάβεις! Περιέχει ενυδατικούς και καταπραϋντικούς παράγοντες, φυτικά εκχυλίσματα και βιταμίνες που θρέφουν και προστατεύουν το δέρμα του μωρού. Φυσικά, είναι υποαλλεργικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο, για να αποφύγεις τα κλάματα και τη γκρίνια!

pharma

Το Baby Mild Bath προσφέρει καθαριότητα και ενυδάτωση

Τι πρέπει να προσέξουμε στην επιλογή αφρόλουτρου όταν το μωρό μας μεγαλώνει; Είναι πολύ σημαντικό το αφρόλουτρο που θα διαλέξουμε να περιέχει ήπιους καθαριστικούς παράγοντες και να είναι απαλλαγμένο από αλλεργιογόνα, parabens, αλκάλια και σαπούνι. Το Baby Mild Bath 500ml πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις και είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα βρώμης, λάδι καλέντουλας και ω3-ω6 λιπαρά οξέα, προσφέρει ενυδάτωση και καταπραϋντική δράση στην ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού. Είναι κατάλληλο για χρήση από τον 3ο μήνα.

pharmasept

Η «έξυπνη» λύση για να καθαρίσεις εύκολα το μωράκι σου

Προκειμένου να διατηρείς την επιδερμίδα του μωρού σου διαρκώς καθαρή, επίλεξε τα υγρά μαντηλάκια. Θα γίνουν ο απόλυτος σύμμαχός σου, για αυτό φρόντισε να τα έχεις πάντα στην τσάντα σου. Τα Baby Soft Wipes (30τμχ) είναι εξαιρετικά απαλά υποαλλεργικά μαντηλάκια για τα χέρια και το πρόσωπο του μωρού σου. Μπορείς να τα χρησιμοποιείς όσο συχνά χρειάζεται, καθώς καθαρίζουν αποτελεσματικά χωρίς να ξηραίνουν την επιδερμίδα, εμπλουτισμένα με aloe vera, βιταμίνη Ε και έλαιο χαμομηλιού. Δεν περιέχουν οινόπνευμα και θα διευκολύνουν σημαντικά την καθημερινότητά σου!

pharmasert1

Πώς θα αντιμετωπίσεις κοκκινίλες και ερεθισμούς

Μία απαλή ενυδατική κρέμα θα σε βοηθήσει να κρατήσεις απαλή και υγιή την επιδερμίδα του μωρού σου. Διάλεξε μία που έχει 100% φυσική σύνθεση, όπως η Baby Soothing Cream 150ml της Pharmasept, που έχει καταπραυντικές ιδιότητες και είναι κατάλληλη για πρόσωπο και σώμα. Περιέχει συστατικά με ευεργετικές ιδιότητες όπως φυσικά λιπαρά οξέα Ω3-Ω6, έλαιο καλέντουλας, γάλα βρώμης και βιζαβολόλη. Δεν περιέχει σιλικόνη!

pharmasept2

Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ένα 100% φυσικό ενυδατικό λάδι, όπως το Baby Natural Oil 100ml. Προσφέρει ελαστικότητα και καταπραΰνει την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σώμα και το πρόσωπο του μωρού, καθώς και για την περιποίηση της νινίδας.

pharmasept3

Τι πρέπει να προσέξεις στην αλλαγή πάνας

Το «μυστικό» για να κρατάς ενυδατωμένη την επιδερμίδα του μωρού σου σε κάθε αλλαγή πάνας είναι να χρησιμοποιείς πρώτα το Baby Natural Oil, κάνοντας ελαφρύ μασάζ και στη συνέχεια τη Baby Extra Calm Cream 150ml. Η προστατευτική αυτή κρέμα έχει απαλή υποαλλεργική σύνθεση, ειδικά σχεδιασμένη για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού με 5% οξείδιο του ψευδαργύρου που δημιουργεί ένα φιλμ προστασίας στην επιδερμίδα και την προφυλάσσει από τη διαβροχή και τους ερεθισμούς. Τέλος, είναι εμπλουτισμένη με φυτικά εκχυλίσματα που ανακουφίζουν και θρέφουν το δέρμα.

pharmasept4

Μην ξεχνάς ποτέ το αντηλιακό!

Το αντηλιακό είναι το πρώτο βήμα προκειμένου να προστατέψεις το μικρό σου από τις ακτίνες του ήλιου. Αν το παιδάκι σου είναι πολύ μικρό, το Baby Natural Sun Cream SPF30 100ml είναι η καλύτερη λύση, καθώς μπορείς να το εφαρμόζεις στην επιδερμίδα του από την πρώτη κιόλας μέρα που θα υποδείξει ο παιδίατρος την έκθεσή του στον ήλιο. Με φυσική και υποαλλεργική σύνθεση, ενυδατώνει και καταπραΰνει από κοκκινίλες και ερεθισμούς το σώμα και το πρόσωπο του μωρού, χάρη στα φυτικά εκχυλίσματα (aloe vera, χαμομήλι) που περιέχει.

pharmasept5

Για παιδιά δύο ετών και άνω προτίμησε το Baby Protective Sun Cream SPF50+ 150ml, που αποτελεί μία εξειδικευμένη κρέμα με ευρέως φάσματος φίλτρα που προστατεύει από τρεις ηλιακές ακτινοβολίες (UVA/UVB/IR) και ενυδατώνει και καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα χάρη στα φυτικά εκχυλίσματα (aloe vera, χαμομήλι). Η απαλή του σύνθεση και το γλυκό άρωμά του θα κάνουν τα αγγελούδια σου να το αγαπήσουν!

pharmasept6

Προστάτεψε αποτελεσματικά την επιδερμίδα των μικρών σου με τα αντηλιακά της Pharmasept και φυσικά μην ξεχνάς τα γυαλιά ηλίου, το καπέλο αλλά και τα κουβαδάκια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved