Μαγιό για μωρά: 10+1 υπέροχα σχέδια για τα μικρά σας

Το καλοκαίρι έφτασε και εσείς είστε έτοιμες να απολαύσετε τις πρώτες βουτιές με το μωρό σας.

Μαγιό για μωρά: 10+1 υπέροχα σχέδια για τα μικρά σας

Αφού έχετε πάρει τη σύμφωνη γνώμη του παιδιάτρου σας για να επισκεφθείτε τη θάλασσα και αφού έχετε λάβει όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις (ναι, ναι, μιλάμε για την αντηλιακή προστασία, καπέλο, αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας, γυαλιά), μπορείτε να επιλέξετε το μαγιό που θα φορά το μικρό σας στις πρώτες του καλοκαιρινές εξορμήσεις και στις πρώτες του βουτιές.

Βρήκαμε και σας προτείνουμε παιδικά μαγιό για αγόρια και κορίτσια κάθε ηλικίας.

Δείτε τα παρακάτω:

Βρεφικό μαγιό για κορίτσια DP... am 19.00€

93868

Ολόσωμο μαγιό για κορίτσια με κόκκινες ρίγες, χαριτωμένες σούρες στα πλάγια και λεπτομέρεια με σχέδιο καρπούζι στο μπροστινό μέρος. Δένει πίσω χιαστί και συνδυάζει κοψότητα και άνεση.

Στολή κολύμβησης 'Μiss Zoggy' Ladopano 49.00€

800014120

Η στολή κολύμβησης της εταιρείας Zoggs που σχεδιάστηκε για τους μικρούς μας φίλους, τους βοηθάει στην πρώτη τους επαφή με το νερό. Διαθέτει δείκτη προστασίας UPF 50+. Κατάλληλη από 1 έως 2 ετών και βάρος έως 11- 15 κιλά.

Βρεφικό μαγιό για κορίτσια DP... am 22.99€

91522

Μαγιό-φορμάκι για κορίτσια για απόλυτη προστασία από την άμμο. Σε σχέδιο καρπούζι, σε ζουμερό κόκκινο χρώμα. Στο μπροστινό μέρος διακρίνεται ένα χαμογελαστό προσωπάκι με γυαλιά-καρδιές και στο λαιμό και στα μανίκια φέρει χαριτωμένες σούρες σε τυρκουάζ χρώμα. Στο πίσω μέρος κλείνει με 3 κουμπάκια.

Αγορίστικο μαγιό Μαΐμουδάκια Vegotex Vaptisi Online 14.00€

1146709

Το Μαγιό Μαΐμουδάκια Vegotex για αγόρι είναι μία όμορφη βερμουδίτσα σε πράσινο χρώμα με δίχτυ εσώρουχο για τα πρώτα μπανάκια του μικρού σας. Έχει λάστιχο στη μέση για καλύτερη εφαρμογή και όμορφα σχέδια με μαΐμουδάκια.

Βρεφικό μαγιό για κορίτσια DP... am 19.99€

93958

Γλυκύτατο μαγιό για κορίτσια με μία γατίσια φατσούλα στο μπροστινό μέρος, με κίτρινες ρίγες και χαριτωμένες σούρες στα πλάγια. Κλείνει στο πίσω μέρος με τιράντες χιαστί.

Βρεφικό μαγιό για αγόρια DP... am 12.99€

91197

Μαγιό σορτσάκι με ιδιαίτερο σχέδιο με λεωφορείο με πρόσωπο που χαμογελάει, και all over print με λεωφορεία. Το πρόσωπο είναι σε έντονο χρώμα που κάνει αντίθεση.

Κοριτσίστικο ολόσωμο Μαγιό Κερασάκια Vaptisi Online 31.00€

magio olosomo

Ολόσωμο Μαγιό Κερασάκια. Μαγιουδάκι από την νέα συλλογή της Monnalisa. Ολόσωμο με κερασάκια και ρίγες μπλε με φιογκάκι στη μέση. Στολισμένο με στρασένιο κερασάκι στη πλάτη.

Βρεφικό μαγιό για αγόρια Dp... am 22.99€

93734

Ολόσωμο μαγιό με τιράντες και ιδιαίτερο σχέδιο από την μέση και κάτω. Το πάνω μέρος είναι ριγέ, και το κάτω είναι ένας κάστορας με 3d αυτιά σε έντονα χρώματα.

Παιδικό ολόσωμο μαγιό με βολάν Maison Marasil 22.90€

volan

Παιδικό μαγιό με τύπωμα παραδεισένιο πουλί!

Παιδικό μαγιό ολόσωμο με βολάν Maison Marasil 19.90€

volan olosomo

Μαγιό ολόσωμο καρο ροζ, με βολάν

Μαγιό Ολόσωμο Αντιηλιακό UV40+ Disney Mickey Mouse Alouette 25€

mki

Τα αντιηλιακά μαγιό Alouette, με UV40+, παρέχουν, λόγω της ειδικής τους ύφανσης, προστασία από τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία. Ξενοιάστε τώρα από το άγχος της ηλιακής ακτινοβολίας και προστατέψτε αποτελεσματικά το δέρμα των παιδιών σας. Αφήστε τα παιδιά σας να απολαύσουν ελεύθερα το παιχνίδι στη θάλασσα χάρη στα αντιηλιακά μαγιό Alouette με UV40+. Είναι άνετα, δροσερά και στεγνώνουν γρήγορα, ενώ παράλληλα προσφέρουν υψηλή προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved