Αυτά τα μωρά σίγουρα απολαμβάνουν το φαγητό τους (φωτό)

Η ώρα του φαγητού μπορεί να είναι από τις πιο διασκεδαστικές για τα παιδιά.

Ειδικά αν δεν έχουν συγκεκριμένες προτιμήσεις. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανακούφιση για μία μητέρα από το να τρώει το παιδί κανονικά το φαγητό του, χωρίς να είναι επιλεκτικό και ενίοτε μίζερο.

Τα μωράκια που θα δείτε στις φωτογραφίες ανήκουν σίγουρα στην κατηγορία που όχι μόνο απολαμβάνουν την ώρα του φαγητού, αλλά τη διασκεδάζουν κιόλας. Όπως άλλωστε υποθέτουμε και οι γονείς τους, οι οποίοι απαθανάτισαν τις πιο αστείες στιγμές και της δημοσιοποίησαν.

Όπως τονίζουν άλλωστε η ειδικοί, το μυστικό για να γίνει πιο ευχάριστη η ώρας του φαγητού ενός παιδιού είναι η ευελιξία.
Τι σημαίνει αυτό; Για παράδειγμα αν το παιδί θέλει να χρησιμοποιήσει μαχαίρι, δώστε του ένα πλαστικό ή με αμβλεία λάμα. Επίσης τολμήστε κάτι πρωτότυπο και σερβίρετε του μερικές φορές το φαγητό του σε πιατάκι από κούκλες ( αν είναι κορίτσι). Γεμίστε ένα μεταλλικό δοχείο με διάφορες τροφές που τρώγονται με τα δάχτυλα και αφήστε το να παιδί να παίρνει και να τρώει ό, τι θέλει. Επίσης δώστε χρώματα στα γεύματά του χρησιμοποιώντας τροφές με έντονα χρώματα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved