Έχει επτά μωρά αλλά η είδηση δεν είναι αυτή. Δείτε ποια είναι (βίντεο)

Η Stephanie επισκέφθηκε πρόσφατα την εκπομπή «The Doctors» μαζί με τα όμορφα μωρά της.

Έχει επτά μωρά αλλά η είδηση δεν είναι αυτή. Δείτε ποια είναι (βίντεο)

Μόνο που δεν είναι κανονικά μωρά αλλά παιδικές κούκλες! Η αλήθεια είναι ότι οι κούκλες της είναι τόσο ρεαλιστικές που με δυσκολία το αντιλαμβάνεται κανείς με την πρώτη ματιά.

Από τότε που ήταν μικρό κορίτσι, η Stephanie είχε αδυναμία στις κούκλες. Άρχισε τη συλλογή της σε νεαρή ηλικία αλλά πριν από τέσσερα χρόνια ξεκίνησε να φτιάχνει μόνη της κούκλες.

children

Ανακάλυψε ότι είχε ταλέντο και αφιερώθηκε σε αυτό. Όταν μάλιστα απολύθηκε από τη δουλειά της αποφάσισε να επενδύσει σε αυτή τη δραστηριότητα, εξελίσσοντας όσο μπορούσε τις κούκλες- μωρά . Και τα κατάφερε, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι συχνά δεν μπορούν να διακρίνουν αν το μωρό που βλέπουν είναι πραγματικό ή όχι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Stephanie τους αλλάζει πάνες, τις ταΐζει και τους συμπεριφέρεται σαν πραγματικά μωρά. Μερικοί λένε ότι η Stephanie είναι ένας απίστευτα ταλαντούχος καλλιτέχνης ενώ άλλοι πιστεύουν ότι είναι ένα νοσηρό χόμπι που σηματοδοτεί ένα βαθύτερο ψυχολογικό θέμα.

Να σημειωθεί ότι η Stephanie έχει μία κόρη 13 ετών που έχει «συμβιβαστεί» με την ιδιαίτερη επιχειρηματική δραστηριότητα της μητέρας της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved