Εκπαιδευτικό σκυλάκι και λαπτοπάκι για τα μωράκια σας!

Παρότι έχω υπάρξει μωρομάνα, δε σας κρύβω ότι δυσκολεύτηκα πολύ να διαλέξω δωράκι για την 6 μηνών ανηψούλα μου.

Εκπαιδευτικό σκυλάκι και λαπτοπάκι για τα μωράκια σας!

Βλέπετε πλέον η κόρη μου έχει περάσει στη νηπιακή της φάση, οπότε έπρεπε να είμαι σίγουρη ότι τα δώρα του μωρού για το Πάσχα θα ήταν ιδανικά για την ηλικία της, χαρούμενα αλλά και εκπαιδευτικά.

Μετά από πολύ ψάξιμο σε κατάστημα παιχνιδιών, κατέληξα σε αυτά: Laptop για μωρά και εκπαιδευτικό σκυλάκι που μιλάει και τραγουδάει!

-------------8UJ

Τα μικρά μπορούν να έχουν το δικό τους laptop ίδιο με αυτό του μπαμπά και της μαμάς! Το μωρό πατάει τα πλήκτρα και ακούει εκπαιδευτικά τραγουδάκια, φρασούλες και ήχους. Με αυτό το διασκεδαστικό τρόπο μαθαίνει: γράμματα, αριθμούς, χρώματα και τόσα άλλα! Έχει οθόνη LED που δείχνει εικόνες και σχέδια!

------DFS

Το χαριτωμένο σκυλάκι, δεν γαβγίζει μόνο! Τραγουδάει κλασικά ελληνικά τραγουδάκια, μαθαίνει στα μωράκια τις πρώτες τους λέξεις, φωτίζει η καρδούλα του και κρατάει υπέροχη συντροφιά στο μωρό! Θα γίνει ο καλύτερος φίλος του μωρού!

--------0987

Και τα δυο παιχνίδια έχουν τεχνολογία SmartStages™ κι έτσι το εκπαιδευτικό περιεχόμενο αλλάζει καθώς το μωρό μεγαλώνει. Κάθε μωρό έχει το δικό του ρυθμό ανάπτυξης και η τεχνολογία SmartStages™ βοηθάει να επιλέξετε το κατάλληλο επίπεδο, πολύ απλά ρυθμίζοντας το διακόπτη! Υπάρχουν πολλά εκπαιδευτικά τραγουδάκια, φρασούλες και ήχοι σε κάθε επίπεδο!

Αν κι εσείς ψάχνετε πασχαλινά δωράκια για τα μωράκια σας, νομίζω πώς έχετε τη λύση!

Καλές μωροαγορές!

Δέσποινα Καμπούρη

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved