Αυτά τα μωρά δεν.. συμπαθούν τον φακό! Δείτε τις απίθανες φωτογραφίες!

Υπάρχουν εκατομμύρια μέρη που ένα μωρό θα ήθελε να βρίσκεται, και ο φωτογραφικός φακός σίγουρα δεν συγκαταλέγεται μέσα σε αυτά!Ένα μωρό από την στιγμή που θα γεννηθεί θα έχει κατά μέσο όρο 750.000 φωτογραφίες κατά το πρώτο έτος της ζωής του.

Αυτά τα μωρά δεν.. συμπαθούν τον φακό! Δείτε τις απίθανες φωτογραφίες!

Συνήθως, αυτά τα μικροσκοπικά πλασματάκια είναι συνένοχοι στη λήψη χαριτωμένων φωτογραφιών. Τι και αν χαμογελούν, τι και αν κοιμούνται, όπως και αν τα φωτογραφίσουμε θα είναι αξιολάτρευτα αγνοώντας τα πόσα «likes» θα έχουν στο Instagram ή το πόσα σχόλια θα λάβουν στο Facebook.

Υπάρχουν όμως και εκείνες οι μέρες που τα παιδιά επαναστατούν και λένε «ως εδώ και μη παρέκει»! Ξέρετε, εκείνες τις μέρες που αν θες μια φωτογραφία γλυκιά και αξιολάτρευτη, τότε τα πιάνει το πείσμα τους και στέκονται σαν ένας μίνι Νέλσον Μαντέλα να αγωνίζονται για τα δικαιώματα όλων των μωρών, που οι γονείς τα στολίζουν σαν χριστουγεννιάτικα δέντρα, που τα ντύνουν με τα πιο αστεία ρούχα και τα φωτογραφίζουν, έχοντας στο μέλλον «ταπεινωτικές φωτογραφίες», που η μαμά θα ξεθάψει όταν έρθει ο μέλλον γαμπρός ή η μέλλουσα νύφη.

Έτσι λοιπόν σαν να γνωρίζουν και για να προλάβουν μελλοντικές καταστάσεις, «μουλαρώνουν» και δεν σκάνε ούτε ένα χαμόγελο ακόμη και αν τους τάξεις τον ουρανό με τ΄άστρα! Δείτε μερικές από τις πιο αστείες φωτογραφίες που βρήκαμε στο διαδίκτυο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved