Φροντίστε την επιδερμίδα σας, κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης!

Περνώντας απο το 1ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης στο δεύτερο, θα νιώθετε καλύτερα απο ποτέ με τον εαυτό σας. Αυτή είναι και η κατάλληλη στιγμή να τον περιποιηθείτε. Ορίστε 10 τρόποι αναζωογόνησης, ομορφιάς και πάνω απο όλα θηλυκότητας.

Φροντίστε την επιδερμίδα σας, κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης!

1) Κάντε απολέπιση στην επιδερμίδα σας.Ένα μαλακό σκράμπ δυο φορές την εβδομάδα θα την κάνει να λάμψει ακόμη και αν νιώθετε κουρασμένη

2) Χρησιμοποιήστε μια αναζωογονητική κρέμα προσώπου με βιταμίνη c, η οποία θα δώσει λάμψη στη μουντή και κουρασμένη επιδερμίδα.

3) Μια ελαφριά σκούρα πούδρα στις περιοχές του προσώπου και του λαιμού, (που κανονικά θα μαύριζαν απο τον ήλιο) θα σας δώσει εκτυφλωτική λάμψη.

4) Το μέικαπ που είναι υπεύθυνο για την «ακτινοβολία» και την λάμψη στην εγκυμοσύνη είναι το χρυσό ή χάλκινο. Απλώστε το λίγο στους κροτάφους, τα μάγουλα και τους ώμους, για να έχετε μια υγιή και καθαρή γυαλάδα.

5) Αν δεν κοιμάστε τα βράδια και η όψη σας φαίνεται κουρασμένη, λίγη ματ πούδρα χρώματος λιλά θα σας κάνει να φαίνεστε πιο λαμπερή ακόμη και αν δεν το αισθάνεστε.

6)Όταν νιώθετε την επιδερμίδα σας ευαίσθητη, ανακατέψτε 1 σταγόνα έλαιο λεβάντας και 1 σταγόνα έλαιο χαμομήλι με 2 κουταλάκια έλαιο αμυγδάλου. Θα απαλύνετε τους ερεθισμούς του προσώπου και θα σας βοηθήσει να αποκοιμηθείτε.

7) Έχετε πάντα μαζί σας ένα δροσιστικό σπρέι προσώπου. Ένα γρήγορα ψέκασμα θα σας διατηρεί πάντα δροσερή και φρέσκια.

8) Να έχετε πάντα εύκαιρο ένα αποσμητικό, δεδομένου ότι κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, η θερμοκρασία του σώματος αυξάνεται και ίσως ανακαλύψετε ότι ιδρώνετε περισσότερο απο ότι συνήθως.

9) Ένα βούτυρο κακάο θα κάνει τα χείλη σας να φαίνονται φυσικά και περιποιημένα.

10) Αν η επιδερμίδα σας έχει εμφανίσει κηλίδες και σημάδια, χρησιμοποιήστε μια κρεμώδη πούδρα που θα γλιστρά πάνω στην επιδερμίδα σας. Έτσι δεν θα σας κάνει να αισθάνεστε ότι φοράτε τόνους μέικαπ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved