Η ιστορία της Μίλι: Βρέθηκε εγκαταλελειμμένη στα σκουπίδια και «αναστήθηκε» από διασώστες! (βίντεο)

Ένα σκυλάκι το οποίο άφησαν να πεθάνει στα σκουπίδια, καταφέρνει να αναρρώσει με τη βοήθεια ανθρώπων από καταφύγιο ζώων που το φρόντισαν και τελικά το έσωσαν!

Η ιστορία της Μίλι: Βρέθηκε εγκαταλελειμμένη στα σκουπίδια και «αναστήθηκε» από διασώστες! (βίντεο)

Η Μίλι όπως την ονόμασαν, ένα θηλυκό χάσκι, βρέθηκε στα σκουπίδια σε πολύ κακή κατάσταση. Ήταν εκεί για μήνες και με το ζόρι κρατιόταν στην ζωή, ενώ υπέφερε από παράσιτα, ψώρα και υποσιτισμό.

Οι διασώστες από το τοπικό καταφύγιο ζώων δεν μπορούν να ξεχάσουν την κατάσταση στην οποία βρισκόταν η Μίλι όταν τη βρήκαν. Απ' ό,τι λένε ήταν η χειρότερη περίπτωση που έχουν συναντήσει μέχρι σήμερα. Όταν έφτασαν στο σημείο που βρισκόταν η Μίλι δεν μπορούσαν να πιστέψουν το θέαμα που έβλεπαν. Ήταν τυχερή που τη βρήκαν τη συγκεκριμένη στιγμή γιατί η κατάστασή της αν συνεχιζόταν για λίγο ακόμα θα της επέφερε τον θάνατο ο οποίος θα ήταν και πολύ επίπονος.

Της έδωσαν φάρμακα, την έκαναν μπάνιο με ειδικά φάρμακα, φρόντισαν τις πληγές της και ενώ ήταν πολύ εξουθενωμένη άρχισε μέρα με την ημέρα να συνέρχεται.

Μετά από μερικές εβδομάδες έγινε φίλη με ένα μικρό τσιουάουα που είχει διασωθεί από τους ανθρώπους στο καταφύγιο και έχουν γίνει αχώριστοι φίλοι!

Η Μίλι δεν είναι πια μόνη της και έχει ανθρώπους αλλά και φίλους που την αγαπάνε! Της αξίζει!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved