Πρώτο μωρό Vs Δεύτερο μωρό: Πώς γίνεται η αλλαγή της πάνας (vid)

  • Πρώτο παιδί Vs Δεύτερο παιδί
  • Ξεκαρδιστικό βίντεο που θα σας φτιάξει τη μέρα
Πρώτο μωρό Vs Δεύτερο μωρό: Πώς γίνεται η αλλαγή της πάνας (vid)

Πρώτο παιδί Vs Δεύτερο παιδί

Μια μαμά γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι υπάρχουν πολύ μεγάλες διαφορές μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου παιδιού.

Οι διαφορές αυτές αφορούν στον γενικότερο τρόπο αντιμετώπισης της μαμάς στον ερχομό του δεύτερου παιδιού: από τη συμπεριφορά της εγκύου τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης μέχρι τη γέννα και την ανατροφή του.

Για παράδειγμα με άλλο τρόπο φροντίζει μια μαμά το πρώτο παιδί της και με άλλον τρόπο, το δεύτερο. Όχι, δεν αναφερόμαστε στην αγάπη και την φροντίδα, αλλά περισσότερο στην ανασφάλεια, το άγχος και το άγνωστο που δεν υπάρχει στην δεύτερη ή τρίτη εγκυμοσύνη.

Μια μαμά όταν έχει το πρώτο της μωρό, το κάνει μπάνιο με προσοχή, το κρατά σαν να κρατά πορσελάνη στα χέρια της, του αλλάζει πάνα σχεδόν με ιεροτελεστικό τρόπο και φυσικά απαθανατίζει καθημερινά τα καμώματά του.

Αυτό όμως δεν ισχύει στο δεύτερο ή το τρίτο παιδί. Κάθε ένα παιδί που θα έρθει στην οικογένεια μετά το πρώτο, μπαίνει... στον αυτόματο πιλότο. Όλα γίνονται μηχανικά, με λιγότερη προσοχή μιας και μια μαμά κατέχει την εμπειρία να διαχωρίσει το πότε ένα παιδί βρίσκεται σε κίνδυνο και πότε όχι. Για παράδειγμα δεν στερεί τις αγκαλιές της, τα φιλιά και τα χάδια της, αλλά αλλάζει σε χρόνο dt και χωρίς μεγάλη προσοχή (αφού δεν χρειάζεται) την πάνα του μωρού της.

Ξεκαρδιστικό βίντεο που θα σας φτιάξει τη μέρα

Αυτό το περιστατικό διακωμώδησε με χιούμορ μια μαμά στο διαδίκτυο. Το πόσο διαφέρει η αλλαγή της πάνας από το πρώτο, στο δεύτερο ή και τρίτο παιδί.

Όχι δεν θα μπούμε στην διαδικασία να σας το περιγράψουμε. Όπως λέει και ο σοφός λαός μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις. Γι' αυτό πατήστε το play και απολαύστε το.


https://www.instagram.com/reel/CdNK-aylKVO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved