Κοριτσάκι στην Κίνα αυτοκτόνησε γιατί το σχολείο την ανάγκαζε να κόψει τα μαλλιά της

Η 9 ετών Γινγκγινγκ, πήδηξε από τον 5 όροφο της πολυκατοικίας που έμενε και δυστυχώς πέθανε. Ο λόγος; Δεν ήθελε να κόψει τα μαλλιά της κοντά όπως ορίζουν οι κανόνες του σχολείου της.

Κοριτσάκι στην Κίνα αυτοκτόνησε  γιατί το σχολείο την ανάγκαζε να κόψει τα μαλλιά της

Πριν το περιστατικό , ο πατέρας της μικρής είχε λάβει 3 προειδοποιήσεις που έλεγαν πως η κόρη τους θα πρέπει να κόψει τα μαλλιά της. Οι γονείς της, της εξήγησαν πως πρέπει να πάει να κόψει τα μαλλιά της αλλιώς θα έχουν πρόβλημα στο σχολείο. Η μικρή αρνήθηκε και η μητέρα της επέμενε στο να της εξηγεί για ποιο λόγο πρέπει να το κάνουν και πως δεν έχουν άλλη επιλογή.

Για αρκετή ώρα η μικρή Γινγκγινγκ δεν μιλούσε και απλώς άκουγε τους γονείς της που της εξηγούσαν. Κάποια στιγμή σηκώνεται αλλά τίποτα δεν φανέρωνε αυτό που είχε σκοπό να κάνει. Η μικρή Γινγκγινγκ πήγε προς το παράθυρο του σπιτιού της , το άνοιξε και πήδηξε στο κενό.

Μετά το τραγικό γεγονός ο διευθυντής του σχολείου βγήκε να κάνει δηλώσεις για το συμβάν και είπε πως το να κόψουν οι μαθητές τα μαλλιά τους είναι θέμα της κουλτούρας τους και του πολιτισμού τους και πως το σχολείο δεν έχει καμία ευθύνη για το συμβάν !

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved