Πατέρας ανάγκασε το κοριτσάκι του να κάνει τα μαθήματά του γονατισμένο στο δρόμο με 40 βαθμούς

Την προηγούμενη εβδομάδα στη Σαγκάη τα τοπικά μέσα ενημέρωναν συνεχώς τον κόσμο ότι έρχεται μεγάλος καύσωνας με τις υψηλότερες θερμοκρασίες του καλοκαιριού.

Πατέρας ανάγκασε το κοριτσάκι του να κάνει τα μαθήματά του γονατισμένο στο δρόμο με 40 βαθμούς

Μάλιστα τους ενημέρωνε για το πώς να προστατευθούν από τον καύσωνα. Στις 25 Ιουλίου η θερμοκρασία άγγιξε τους 39,3 βαθμούς κελσίου κι ενώ όλοι βρίσκονταν προστατευμένοι σε δροσερά μέρη, στον δρόμο του Χόνγκξινγκ είδαν ένα κοριτσάκι 8 ετών καθισμένο στα γόνατα του που επί 3 ώρες έλυνε ασκήσεις του σχολείου.

Ένας περαστικός που είδε το συμβάν τράβηξε αμέσως μια φωτογραφία και την δημοσιοποίησε κατηγορώντας τους γονείς του κοριτσιού για αυτή την απάνθρωπη συμπεριφορά. Δημοσιογράφοι που θέλησαν να συλλέξουν περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό πήγαν στο δρόμο αυτό όπου βρίσκονται μικρά εργοστάσια που παράγουν κυρίως χημικά και ελαστικά.

Εργαζόμενοι που βρέθηκαν εκεί είπαν ότι όντως το κοριτσάκι καθόταν με τα γόνατα πάνω στο δρόμο, ενώ το κεφαλάκι της έσταζε από ιδρώτα. Το κοριτσάκι αφού έκατσε εκεί για 3 ώρες τελικά της δόθηκε η άδεια να σηκωθεί . Όση ώρα το κορίτσι καθόταν στο δρόμο για να εκτίσει την... ποινή του, μια γυναίκα προσπάθησε να το πείσει να σηκωθεί αλλά εκείνο της είπε ότι χωρίς την άδεια του πατέρα της δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνει.

Ο λόγος που τελικά το κορίτσι τιμωρήθηκε σύμφωνα με τους μάρτυρες ήταν γιατί έχει χαμηλούς βαθμούς στο σχολείο.

Το δυσάρεστο συμβάν προκάλεσε σάλο στην Σαγκάη και η αστυνομία πήγε στο σπίτι της οικογένειας για να διερευνήσει την υπόθεση. Τελικά μετά από πολύωρη συζήτηση ο πατέρας παραδέχθηκε ότι αυτό που έκανε ήταν λάθος και υποσχέθηκε πως δεν θα συμβεί ξανά.

Τι να πει κανείς; Τα λόγια είναι περιττά...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved