Πανελλαδικές 2013: Από σήμερα ξεκινά η συμπλήρωση των μηχανογραφικών δελτίων!

Οι εξετάσεις τελείωσαν, μια πρώτη "γεύση" για το που κυμαίνονται οι βάσεις πήραμε και τώρα το επόμενο βήμα και το πιο σημαντικό είναι η συμπλήρωση των μηχανογραφικών δελτίων, η οποία ξεκινά από σήμερα ηλεκτρονικά!

Πανελλαδικές 2013: Από σήμερα ξεκινά η συμπλήρωση των μηχανογραφικών δελτίων!

Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο τύπου που εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας.


Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων γνωστοποιείται ότι σήμερα έως και την Παρασκευή 12-7-2013, οι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr και να υποβάλουν ηλεκτρονικά το Μηχανογραφικό Δελτίο (Μ.Δ.)
Τις πρώτες ημέρες, δηλαδή ως και την Δευτέρα 1-7-2013, οι υποψήφιοι δεν θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το Μ.Δ., αλλά μόνο να το επεξεργαστούν και να κάνουν Προσωρινή Αποθήκευση, ώστε, αφού εξοικειωθούν με την εφαρμογή, από την Τρίτη 2-7-2013 να μπορούν και να οριστικοποιήσουν το Μ.Δ.
Οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων θα ανακοινωθούν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.


Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το Μ.Δ.
Στάδια υποβολής Μ.Δ.


Με τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) και τον 8ψήφιο κωδικό εξετάσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr. Εκεί μπορούν να βρουν τον αριθμό εισακτέων, βάσεις παλιότερων ετών, συχνές ερωτήσεις, το έντυπο Μ.Δ. με τις οδηγίες του και φυσικά το ηλεκτρονικό Μ.Δ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved