Μικροί μαθητές από το 5ο νηπιαγωγείο του Εύοσμου έστειλαν το δικό τους κοινωνικό μήνυμα μέσα από ένα τραγούδι! (βίντεο)

Πόσο συγκινητικό είναι να ακούς παιδικές φωνούλες να τραγουδούν στίχους που «μεταφέρουν» κοινωνικά μηνύματα, ιδίως μέσα σε μια αμφίβολη εποχή που όλα είναι «ρευστά» και το μέλλον αβέβαιο! Τ

Μικροί μαθητές από το 5ο νηπιαγωγείο του Εύοσμου έστειλαν το δικό τους κοινωνικό μήνυμα μέσα από ένα τραγούδι! (βίντεο)

α παιδιά του 5ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Ευόσμου δημιουργούν και μέσα από το τραγούδι στέλνουν το δικό τους κοινωνικό μήνυμα. Με την υποστήριξη των νηπιαγωγών του Σχολείου κ.κ. Αντιγόνης Γκαβαρδίνα και Σουζάνας Παπαδοπούλου τα παιδιά «έφτιαξαν» το δικό τους τραγούδι, συμμετέχοντας στο Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας με θέμα: «Οι αισθήσεις μου και εγώ. Βλέπω - Ακούω - Μυρίζω - Γεύομαι - Αγγίζω - Διαισθάνομαι».


Σύμφωνα με την Προϊσταμένη του 5ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Ευόσμου κ. Σουζάνα Παπαδοπούλου: «Κατανοώντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι με ιδιαιτερότητες και ειδικότερα με απώλεια κάποιων αισθήσεων, αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι για αυτούς τους ανθρώπους, που δυστυχώς βρίσκονται ακόμη στο περιθώριο. Δημιουργήθηκε ένα τραγούδι με τη μουσική από το τραγούδι του κ. Λουκιανού Κηλαηδόνη («Ο ύμνος των μαύρων σκυλιών», από τη συλλογή «Τραγούδια για κακά παιδιά», 1986). Στόχος μας είναι να ενεργοποιήσουμε με το δικό μας τρόπο, μέσα από τις παιδικές φωνές, τους ανθρώπους που θα ακούσουν το τραγούδι των παιδιών, αλλά και να ενθαρρύνουμε αυτούς που έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες και να τους κάνουμε να νιώσουν ευχάριστα και μέλη της ευρύτερης κοινωνίας».
Ακούστε το

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved