Ελλη Κοκκίνου: Τα γενέθλια του γιου της Αλέξανδρου - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Ο μικρός Αλέξανδρος έγινε 5 χρονών και το γιόρτασε με ένα υπέροχο πάρτι στον παιδικό σταθμό της μαμάς του, Happy Faces.

Στο Happy Faces, που κλείνει ένα χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας, γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της Αλέξανδρου, η Ελλη Κοκκίνου, ο οποίος έκλεισε τα 5. Το πάρτι ξεκίνησε στις 17.30 και ήταν όλοι τους εκεί.
Η μαμά Ελλη, υποδέχθηκε τους καλεσμένους με κάζουαλ ντύσιμο! Aπό το πάρτι δε θα μπορούσε να λείπει η μεγάλη αδυναμία του Αλέξανδρου, η γιαγιά Μαίρη, μητέρα της Ελλης.
Στο πάρτι που κράτησε μέχρι το βράδυ, έδωσαν το παρόν μεταξύ άλλων, η Πέγκυ Ζήνα με την 19 μηνών Ηλέκτρα η οποία είναι πανομοιότυπη με τον πατέρα της Γιώργο Λύρα , η Φαίη Σκορδά με τον μικρό Γιάννη που πριν λίγο καιρό έγινε 2 χρονών, η Σίσσυ Χρηστίδου που βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της μαζί με τον 4χρονο Φίλιππο, η Μαρία Κορινθίου με την μικρή Ισμήνη, η Ολγα Λαφαζάνη με την κόρη της Αλεξάνδρα, η Μαριέττα Χρουσαλά με την 7 μηνών Μάργκω, η οποία θα βαπτιστεί στις 15 Ιουνίου στην Αθήνα, η Δέσποινα Καμπούρη με την 1,5 έτους Ελενα, οι νονοί του μικρού Αλέξανδρου, Τζένη Μπότση και Παύλος Σταματόπουλος, ο Μάνος Μαγιάτης, η δημοσιογράφος Μαριλού Ρεπαπή και η Ελένη Οικονόμου και πολλοί ακόμα συγγενείς και φίλοι του μικρού Αλέξανδρου. Την τούρτα, με θέμα Angry Birds, την έφτιαξε η Μάνια Ντέλου. Τους μικρούς προσκεκλημένους, απασχόλησαν δημιουργικά δύο απίστευτες ανιματέρ!
Το mothersblog.gr με τη σειρά του, εύχεται στον Αλέξανδρο Χρόνια πολλά και καλά!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved