Πίσω στα θρανία, μαζί με τους αγαπημένους μας ήρωες!

Η σχολική χρονιά είναι προ των πυλών και η έρευνα για σχολικά είδη έχει ήδη ξεκινήσει! Κάναμε για εσάς μία πρώτη βόλτα και σας παρουσιάζουμε μερικά σχολικά είδη που τα μικρά σας θα λατρέψουν καθώς απεικονίζουν αγαπημένους ήρωες Disney!

Πίσω στα θρανία, μαζί με τους αγαπημένους μας ήρωες!

Οι ήρωες «ξεπηδούν» από τις ταινίες και συντροφεύουν τα παιδιά στο σχολείο κάνοντας την καθημερινότητά τους χαρούμενη και παραμυθένια!

Εάν ψάχνετε σχολικά είδη με ήρωες από ταινίες για τα μικρά σας, η GIM είναι εδώ με τη μεγαλύτερη ποικιλία για να σας δώσει τη λύση! Τσάντες με αποσπώμενες μάσκες για ατελείωτο παιχνίδι, κασετίνες, παγούρια, μπλοκ ζωγραφικής και lunch box... Οτιδήποτε ψάχνετε θα το βρείτε εδώ!

GIM1

Σχολική τσάντα τρόλεϊ, από την ταινία Frozen με αποσπώμενη μάσκα Έλσα ή Άννα!

GIM2

Παγούρι, από την ταινία Frozen

gim3

Μπλοκ ζωγραφικής, από την ταινία Frozen

gim4

Κασετίνα, από την ταινία Nemo

gim5

Τσαντάκι χειρός, από την ταινία Frozen

Η ιστορία της εταιρίας GIM ξεκινάει το 1980 όπου αρχίζει να δραστηριοποιείται στην αγορά χαρτοσχολικών προϊόντων. Σήμερα η εταιρεία κατέχει δεσπόζουσα θέση στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά, με μερίδιο άνω του 35% στη χώρα μας, ενώ παράλληλα πραγματοποιεί εξαγωγές σε όλες τις χώρες της Ε.Ε., με μεγαλύτερους πελάτες της το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία και την Ιταλία.

Η συνεργασία με τη Disney το 1992 σηματοδοτεί την ανάπτυξη της, με την κατοχύρωση εμπορικών σημάτων, ήρωες κινουμένων σχεδίων, σε χαρτοσχολικά προϊόντα.

Τα σχολικά προϊόντα και τα είδη δώρων που κατασκευάζουν και διαθέτουν στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά έχουν το πλεονέκτημα της αυθεντικότητας και της σφραγίδας υπεροχής των διεθνών σημάτων που εκπροσωπούν. Παράλληλα, διασφαλίζουν ποιοτικό έλεγχο για την απόλυτη ασφάλεια στους χρήστες τους, είτε αυτοί είναι παιδιά είτε ενήλικες.

gim6

Η GIM Α.Ε. εκπροσωπεί: Walt Disney, Warner Bros, Marvel, Cartoon Network, Moto GP, NBA, NO FEAR και Mattel και τα προϊόντα της διατίθενται μέσα από ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων στην Ελλάδα, το οποίο υπερβαίνει τα 4.500 σημεία πώλησης.

Μπείτε κι εσείς στο www.gimsa.gr και δείτε όλα τα προϊόντα για τα μικρά σας και καλή σχολική χρονιά!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved