Frozen σχολικά και… DO not let it go!

Η μικρή μου ξυπνάει κάθε μέρα και φοράει τη στολή της... Έλσα! Δεν τη βγάζει ποτέ! Με αυτήν παίζει, τρώει, κοιμάται.. Από τότε που είδαμε την ταινία Frozen, η Άννα αγάπησε τόσο πολύ τις δύο ηρωίδες και πέρα από τα τραγούδια της ταινίας -που τα έχουμε μάθει απ’ έξω- και φυσικά τη στολή, πλέον έχουμε οτιδήποτε φέρει το λογότυπο Frozen!

Frozen σχολικά και… DO not let it go!

Όταν έφτασε η ημέρα που της είπα ότι θα πάμε να ψωνίσουμε τα σχολικά της είδη, τα μάτια της έλαμψαν και με αγωνία με ρώτησε: -Θα είναι Frozen μαμά;

Ο χρόνος πάγωσε σαν την πόλη της Άρεντελ...

Δεν είχα κάνει έρευνα πριν της το πω... Σε δευτερόλεπτα μπήκα στο ίντερνετ και άρχισα να ψάχνω για τσάντες και σχολικά είδη με το αγαπημένο θέμα της Disney.

ELSA1

Υπό από το βλέμμα της Άννας, πάτησα στο www.gimsa.gr και ένα πλατύ χαμόγελο εμφανίστηκε στα πρόσωπα και των δύο μας!
Τσάντες, κασετίνες, μολύβια, τετράδια, στυλό, lunch box και ό,τι άλλο βάζει ο νους, όλα με τη γνήσια υπογραφή της Disney!

ELSA2

Η Άννα χοροπηδούσε στο σαλόνι και μου ζητούσε με χαρά να πάμε να ψωνίσουμε! Είδα με ενδιαφέρον ότι η GIM Α.Ε. εκπροσωπεί προϊόντα των: Walt Disney, Warner Bros, Marvel, Cartoon Network, Moto GP, NBA, NO FEAR και Mattel. Ο Νικόλας, το βαφτιστήρι μου, θα ξετρελαθεί όπως και η Άννα, γιατί λατρεύει τον Spiderman!

Οι αγορές μας έγιναν και η Άννα όλο χαρά άπλωσε την ολοκαίνουργια της τσάντα με την Έλσα και όλα της τα σχολικά στο κρεβάτι και τα τακτοποιούσε για ώρες!

Αυτό βέβαια που την ξετρέλανε περισσότερο είναι η αποσπώμενη μάσκα με την Έλσα, που πήραμε δώρο με την αγορά της σχολικής μας τσάντας. Δεν έβγαζε που δεν έβγαζε τη στολή από πάνω της, τώρα φοράει και τη μάσκα όλη μέρα!

ELSA3

Το βράδυ, η Άννα φορώντας κλασσικά την μάσκα ήρθε ενθουσιασμένη κοντά μου:
-Πότε θα ξεκινήσει το σχολείο μαμά; Θέλω να πάω αύριο!

Αν ήξερα ότι τα προϊόντα της GIM θα την έκαναν τόσο χαρούμενη και τόσο ανυπόμονη να πάει στο σχολείο θα τα είχα ψάξει νωρίτερα!

ELSA4

Για όλες εσάς τις μαμάδες, εκτός από χαρά, τα προϊόντα της GIM A.E περνούν από αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και παρέχουν απόλυτη ασφάλεια. Επιπλέον, διατίθενται μέσα από ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων στην Ελλάδα, το οποίο υπερβαίνει τα 4.500 σημεία πώλησης.

Μπείτε κι εσείς στο www.gimsa.gr και δείτε όλα τα προϊόντα Frozen και όχι μόνο, για τα μικρά σας! Και καλή σχολική χρονιά!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved