Μέσα στη μεγάλη τσάντα μου, έχω ένα mini θησαυρό!

Λίγες ημέρες πριν τη νέα σχολική χρονιά κάναμε την καθιερωμένη επίσκεψή μας στα Jumbo της γειτονιάς για να αγοράσουμε όλα τα απαραίτητα για το Στέφανο. Φέτος θα πάει έκτη!

Μέσα στη μεγάλη τσάντα μου, έχω ένα mini θησαυρό!

Με το που μπήκαμε στο κατάστημα άρχισε να τρέχει στους διαδρόμους και εγώ από πίσω του προσπαθούσα να τον προλάβω. Πετούσε με χαρά μέσα στο καρότσι μολύβια, τετράδια, ξυλομπογιές και πολύχρωμα χαρτιά, γυρνώντας που και που ρίχνοντάς μου ένα βλέμμα-έγκρισης για όσα έχει τοποθετήσει στο καρότσι... Το πρόσωπό του έλαμπε από χαρά.

Και ξαφνικά, κάπου ανάμεσα στους διαδρόμους και στα ράφια, σταματά. Είναι μπροστά από ένα ψυγείο Creta Farms. Τον πλησιάζω και κοιτάζω τι βλέπει. Μέσα στα ψυγεία βρίσκεται η αγαπημένη του λιχουδιά το mini Eν Ελλάδι!

Tα μοναδικά στο κόσμο ζουμερά protein meat snacks! Toν βλέπω να παρατηρεί τις γεύσεις: Zουμερό φιλέτο κοτόπουλου, τρυφερό φιλέτο γαλοπούλας και λαχταριστή πάριζα. Ξέρω πολύ καλά ότι είναι η αδυναμία του και ειδικά η συσκευασία με κριτσίνια, που είναι η αγαπημένη του! Του χαμογελώ και ανοίγω το ψυγείο. Τα mini Eν Ελλάδι διατηρούνται έως και 4 ώρες εκτός ψυγείου, βάζουμε όλες τις γεύσεις στο καρότσι μας, δίπλα στα τετράδια και τα μολύβια και συνεχίσουμε τα ψώνια μας! Ώρα για νέα τσάντα!

Δεν ξέρω πόσες μαμάδες γνωρίσουν ότι η μικρή απόλαυση από την Creta Farms είναι μία άκρως υγιεινή επιλογή και το τέλειο σνακ για το σχολείο, καθώς αποτελεί υψηλή πηγή πρωτεΐνης, από μόλις 26 θερμίδες/μερίδα και έχει χαμηλά λιπαρά (Εν Ελλάδι mini κοτόπουλο 30g).

1HMESA

Όπως και οι υπόλοιπες γευστικές δημιουργίες της Creta Farms, έτσι και τα mini Εν Ελλάδι παράγονται από εκλεκτά κομμάτια κρέατος και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, που απογειώνει τη γεύση τους και ξετρελαίνει τα παιδιά!

Βγήκαμε με χαρά από τα καταστήματα Jumbo και φτάνοντας στο σπίτι τακτοποιήσαμε όλα τα νέα μας σχολικά και τα mini εν Eλλάδι στο ψυγείο.
Έτοιμα για τις πρώτες μέρες στο σχολείο!

Λίγο πριν το βραδινό μας γεύμα ο Στέφανος ήρθε με χαρά να μου δείξει ένα διαγωνισμό mini εν Eλλάδι που πατώντας στο παρακάτω https://www.facebook.com/Jumbostores/photos/a.195819790506166.49179.110734069014739/1102578483163621/?type=3&theater
παίρνεις μέρος και κερδίζεις δωροεπιταγές Jumbo για τα σχολικά είδη των παιδιών σου!

- Τι κρίμα του λέω που το είδαμε τώρα...
- Δεν πειράζει μαμά, γιατί άμα κερδίσουμε θα ξαναπάμε και θα πάρουμε κι άλλα mini Eν Ελλάδι!

FINAL MESA

Καλή σχολική χρονιά σε όλους!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved