Η πρώτη μας τσάντα για την Πρώτη Δημοτικού

Η μικρή μου κόρη, το κοριτσάκι μου θα πάει φέτος στην Πρώτη δημοτικού και από νωρίς, αρχίσαμε να ψάχνουμε για τη σχολική τσάντα που θα τη συντροφεύει σε όλη τη σχολική χρονιά.

Η πρώτη μας τσάντα για την Πρώτη Δημοτικού

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Όπως πάντα, έτσι και φέτος, εμπιστεύτηκα τα Public, για την αγορά της τσάντας μας καθώς έχει πάρα πολλές σχολικές τσάντες, σε καλές τιμές και για όλες τις ηλικίες. Βλέπετε η μικρή μου δεν περίμενε να αρχίσουν τα σχολεία για να αγοράσουμε την τσάντα μαζί με τα σχολικά που θα μας ζητήσει η δασκάλα της και έτσι επισκεφτήκαμε τα Public στη Νέα Ερυθραία.

lego 2

Πραγματικά, «χαθήκαμε» μέσα στις τόσες επιλογές. Η Νικόλ, κοιτούσε αριστερά και δεξιά και δεν ήξερε ποια να διαλέξει. Αφού της ξεκαθάρισα ότι θέλω να αγοράσουμε τσάντα χωρίς ροδάκια, άρχισε να εξετάζει μία προς μία όλες τις τσάντες. Έλσα, Πριγκίπισσες της Disney, Hello Kitty, Barbie, Τινκερμπελ... δεν ήξερε ποια να πρωτοδιαλέξει.

public 1

Τελικά μετά από αρκετή ώρα και ψάξιμο καθώς οι επιλογές ήταν πολλές, επέλεξε τη ροζ Lego Friends Beach House. Ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα Lego σχολικές τσάντες και όπως με ενημέρωσαν στο κατάστημα, πρόκειται για μία «αποκλειστικότητα».

Τις Lego τσάντες μπορεί κανείς να τις βρει σε επιλεγμένα καταστήματα και να τις συνδυάσει με τις εξίσου αποκλειστικές κασετίνες. Lego Ninjago σε κόκκινο χρώμα για αγοράκια, ροζ Lego Friends Beach House για κορίτσια και Lego Ergo City Fire για ...επίδοξους πυροσβέστες. Σίγουρα τα παιδιά που αγαπούν τα Lego, θα αγαπήσουν και αυτές τις τσάντες. Επίσης, μπορείτε να συνδυάσετε τις τσάντες με τις κασετίνες βαρελάκια για μια ολοκληρωμένη εμφάνιση!

public 2

Εκτός από Lego όμως μπορείτε και εσείς να βρείτε πολλές τσάντες, από 4,99 ευρώ, κασετίνες, τετράγωνες ή βαρελάκια, lunch boxes και πολλά άλλα. Είτε έχετε παιδάκι σε βρεφονηπιακό σταθμό, είτε στο Δημοτικό, είτε στο Γυμνάσιο, είτε ακόμη και στο Λύκειο, ένα κατάστημα Public θα πρέπει να είναι προορισμός σας.

Καλή σχολική χρονιά γιατί κάθε αρχή θέλει... Public

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved