Καλή αρχή με 5 back to school συμβουλές!

Μαμάδες έφτασε η στιγμή που το κουδούνι θα χτυπήσει! Λίγες μόνο ημέρες απέμειναν για την ημέρα που τα αγγελούδια μας θα σταθούν στην ουρά για να μπούνε και πάλι στις τάξεις!

Καλή αρχή με 5 back to school συμβουλές!

Γράφει η Αγάπη Σοφιανού

Είναι φυσικό να αναρωτιέσαι αν είσαι έτοιμη για τη νέα σχολική χρονιά... Όμως, έχουμε για εσένα 5 χρήσιμες συμβουλές για το back to school που ετοιμάζεσαι να κάνεις! Εγώ άντλησα έμπνευση από το πιο cool βίντεο back to school που έχω δει φέτος από τα Public, πάρτε μια γεύση κι εσείς:

{youtube}40Dihow37wM{/youtube}

Η Αννούσα Μελά με έβαλε στο σχολικό κλίμα και έκανα τις πιο έξυπνες αγορές! Είδες πόσες χρήσιμες πληροφορίες που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα μπορεί να μας μεταφέρει μία άλλη μανούλα; Γνώριζες ότι η κάθε τσάντα των παιδιών θα πρέπει να ζυγίζει μόνο το 15% του βάρους τους; Ότι τα παιδιά που εκφράζονται δημιουργικά έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να έχουν καλύτερες επιδόσεις στο σχολείο;

Θα σου δώσω μερικές συμβουλές για να βοηθήσεις κι εσύ με τη σειρά σου το αγγελούδι σου!

1. Αρχικά είχα στο μυαλό μου το τρίπτυχο: Ποικιλία, ευκολία και οικονομία. Αυτά είναι τα τρία συστατικά για να πετύχουν όλες οι μανούλες το καλύτερο αποτέλεσμα!

2. Στα Public θα μπορέσεις κι εσύ να βρεις (όπως ακριβώς έκανα κι εγώ) όλα τα σχολικά βιβλία ντυμένα και σε πακέτα ανά τάξη! Τα ξεχωριστά πακέτα που περιλαμβάνουν όλα τα σχολικά βιβλία, για κάθε τάξη Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, τα οποία μάλιστα είναι ντυμένα με προστατευτικό κάλυμμα για να διατηρούνται πάντα αψεγάδιαστα. Παίρνεις το κουτάκι σου (ναι, μέσα υπάρχουν ΟΛΑ τα βιβλία της τάξης, περιποιημένα και ντυμένα) και είσαι έτοιμη! Όλα τα βιβλία, όλων των μαθημάτων, μέσα σε ένα «μαγικό» κουτί που απλώς... το παίρνεις και φεύγεις! Έχω ακόμη μία καλή πληροφορία για σένα: Τώρα μπορείς να ντύσεις τα βιβλία του παιδιού σου στα Public!

3. Γραφική ύλη... Αυτός ο «έρωτας» κρατάει χρόνια. Από όταν ήμουν μικρή! Ευτυχώς, τώρα με τα παιδιά, έχω και πάλι τη δυνατότητα να γράφω με όλα εκείνα τα πολύχρωμα στυλό! Αν έχεις κι εσύ την ίδια αγάπη, στα Public και μόνο μπορείς να βρεις μεγάλη γκάμα σε είδη γραφικής ύλης. Άλλωστε, το Α και το Ω ενός μαθητή και όχι μόνο, είναι η γραφική ύλη! Ιδανικά, πάρε ένα κουτί που δεν χρειάζεσαι πλέον, και τακτοποίησε εκεί μέσα μολύβια, γόμες, ξύστρες και μαρκαδόρους. Όταν κάτι τελειώνει ή χάνεται, θα ανοίγεις το «μαγικό» κουτί και θα το αντικαθιστάς!

4. Το μυστικό είναι ένα: Όλες οι μαμάδες επιλέγουμε για τα ζουζούνια μας τσάντες με ροδάκια ή τσάντες με δύο ιμάντες για να έχουμε ξεκούραστη μάθηση και ένα ξεκούραστο ταξίδι προς το σχολείο. Μπορείς κι εσύ να επιλέξεις ποιοτικές και αυθεντικές τσάντες σε cool σχέδια και τιμές, σε funky χρώματα για αγόρια και κορίτσια. Μια απίστευτη ποικιλία περιμένει μικρούς και μεγάλους, με διάσημους ήρωες όπως Cars, Dory, Frozen, Barbie, Minions, αλλά και σχολικές τσάντες για εφήβους (και θα μένεις έκπληκτη από τις τιμές αφού θα βρεις τσάντες από 4,99 ευρώ!).

5. Και μην ξεχνάς ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο! Ψάχνεις σχολικά βοηθήματα και ξενόγλωσσα φροντιστηριακά βιβλία; Τώρα δεν χρειάζεται πλέον να ψάχνεις. Σχολικά βοηθήματα για όλες τις τάξεις και όλες τις ηλικίες μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά μας να εξασκηθούν και εσύ μαζί τους για να μπορέσεις να θυμηθείς τα σχολικά σου χρόνια και εκείνο να μπορέσει να νιώσει την ασφάλεια για να τα πάει ακόμα καλύτερα!

Βρες τα πάντα για το σχολείο στον αγαπημένο σου προορισμό!
Και μην ξεχνάς: Κάθε αρχή θέλει... Public!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved