Ώρα για σχολικά; Λύση για ποικιλία, ευκολία και οικονομία!

Γνωρίζω πολύ καλά πως όταν φτάνει η στιγμή που πρέπει να χτυπήσει το πρώτο κουδούνι της σχολικής χρονιάς, το άγχος που διαπιστώνουν όλες οι μανούλες, πριν καν αρχίσουμε να διαβάζουμε παρέα με τα παιδιά, είναι το άγχος των σχολικών ειδών. Σας έχω νέα. Όχι πια!

Ώρα για σχολικά; Λύση για ποικιλία, ευκολία και οικονομία!

Γράφει η Σοφία Μαυραντζά

Τώρα οι αγορές των σχολικών γίνονται... παιχνιδάκι με ένα τρίπτυχο: Ποικιλία, ευκολία και οικονομία! Ειδικά εάν έχεις παιδιά... «Μαμά, αυτή τη γόμα με τα Minions! Μαμά, αυτό τετράδιο, με την Ντόρι! Μαμά, αυτή την τσάντα με την Έλσα»! Ξέρω, ξέρω, ξέρω. Όλες οι μανούλες τα ίδια ακούνε. Όλα αυτά τα βρήκα και μπορώ να σας πω πού θα τα βρείτε κι εσείς!

LP1 1617

Ένα όμορφο απόγευμα, περάσαμε την πόρτα στα Public και πήραμε όόόόλα όσα θέλαμε με μία μόνο βόλτα! Με μία επίσκεψη στα Public θα πετύχεις κι εσύ το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Των φρονίμων τα παιδιά... πριν κάνουν οτιδήποτε καταγράφουν τις ανάγκες τους! Όπως κι εγώ, έτσι κι εσύ όσο πιο σύντομα καταγράψεις τις ανάγκες των παιδιών και προμηθευτείς τα απαραίτητα για τη νέα σχολική χρονιά τους, τόσο πιο ξέγνοιαστα θα επιστρέψετε όλοι στα θρανία όταν έρθει η ώρα. Προετοιμάσου έγκαιρα με μια επίσκεψη στον αγαπημένο σου προορισμό και βρες όλα όσα χρειάζεσαι με πληθώρα επιλογών, ευκολία και οικονομία!

LP1 1622

Μόλις πέρασα το κατώφλι των Public, αμέσως διαπίστωσα πως μόνο σε μία βόλτα θα μπορέσω να εντοπίσω και να προμηθευτώ όλα όσα χρειάζομαι για τη φετινή σχολική χρονιά. Πήγαμε, λοιπόν, βόλτα, κάναμε τις πρώτες απαραίτητες αγορές και μάντεψε: Δεν κρατιόμαστε για τη νέα σχολική χρονιά! Τα έχουμε όλα έτοιμα και τακτοποιημένα!

LP1 1694

Έχουμε και λέμε:
- «Κοιτά, μαμά, όλα τα σχολικά βιβλία μέσα σε ένα χάρτινο κουτάκι!». Ναι, είναι αλήθεια, είναι όλα μαζί έτοιμα, σε πακέτο ανά τάξη και ντυμένα με προστατευτικό κάλυμμα. Φυσικά και τα πήραμε ήδη, περιποιημένα και ντυμένα, έτοιμα να μπουν στη σχολική τσάντα!

- Ήρθε και φέτος η ώρα της σχολικής τσάντας... Και τι σχολική τσάντα; Η καλύτερη! Επιλέξαμε μία με την Έλσα από το Frozen, ανάμεσα σε μία τεράστια γκάμα σχολικών τσαντών για παιδιά και εφήβους με διάσημους ήρωες όπως Cars, Dory, Barbie, Minions σε τιμές από €4,99, αλλά και σχολικές τσάντες για εφήβους!

LP1 1709

- Μάλιστα, επειδή στο φροντιστήριο θέλουμε να μην τρέχουμε τελευταία στιγμή, μπορέσαμε και εύκολα εντοπίσαμε βιβλία εκμάθησης ξένων γλωσσών για τα μαθήματά μας, κάτι που μπορείς κι εσύ εύκολα να κάνεις για τα μαθήματα αγγλικών, γαλλικών, γερμανικών, ιταλικών ή ισπανικών!

- Και επειδή η γραφική ύλη είναι το Α και το Ω του μαθητή (και, ναι, μας θυμίζει έντονα και τα δικά μας παιδικά μας χρόνια), εντοπίσαμε επώνυμα είδη γραφικής ύλης για κάθε τάξη και όλα τα απαραίτητα είδη οργάνωσης γραφείου! Γόμες, μολύβια, στυλό, ξύστρες, μαρκοδόροι, όλα υπάρχουν συγκεντρωμένα στη γωνιά του Χαρτοπωλείου! Τα έβαλα στα δάχτυλά μου και παίζαμε σαν να είχαμε... ξυλοδάχτυλα!

LP1 1709

- Το καλύτερο που «ξετρελαίνει» τα μικρά μας αγγελούδια: Lunch boxes! Εδώ τα μικρά δεν ξέρουν τι να επιλέξουν! Τώρα τα φρουτάκια και το κολατσιό έχουν το δικό τους... σπίτι! Έτσι θα κάνουμε το φαγητό στο σχολείο... παιχνιδάκι με τον πιο ευχάριστο τρόπο!

- Τέλος, επειδή τα βιβλία μόνα τους δεν... αντέχουν, τους πήραμε και όμορφα τετραδιάκια! Ανακαλύψαμε την πιο μεγάλη ποικιλία σε ποιοτικά τετράδια: Πολύχρωμα, με διάφορα σχέδια, σπιράλ, όλα τα ειδικά τετράδια αλλά και κλασικά μπλε τετράδια από 0,25€!

Όλα ανεξαιρέτως τα παραπάνω βρίσκονται συγκεντρωμένα και περιμένουν κι εσένα στο πιο κοντινό σε εσένα κατάστημα Public! Μία επίσκεψη αρκεί, για να εξοπλιστείς πλήρως για τη νέα σχολική περίοδο! Έτσι, εύκολα θα βρεις τα πάντα για το σχολείο στον αγαπημένο σου προορισμό!

LP1 1713

Και αν ο χρόνος σου δεν είναι αρκετός... Υπάρχει για εσένα κάτι που σου λύνει τα χέρια, αγαπητή μανούλα! Μπορείς πανεύκολα με ένα κλικ -όπου κι αν βρίσκεσαι- να παραγγείλεις ό,τι θέλεις και να παραδοθεί στο χώρο σου μέσα σε 48 ώρες: Μη χάνεις άλλο το χρόνο σου, μπες τώρα στο http://www.public.gr/cat/sxolika/ και διάλεξε ό,τι χρειάζεσαι για τη νέα σχολική χρονιά εύκολα και γρήγορα!
Και μην ξεχνάς: Κάθε αρχή θέλει... Public!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved