Back to School: Feng shui στο παιδικό δωμάτιο για καλή σχολική χρονιά

Ναι, ναι μην γελάτε. Μπορεί η αλλαγή διακόσμησης να ωφελήσει τη σχολική πρόοδο του παιδιού σας ειδικά αν ακολουθήσετε τα μυστικά διακόσμησης Feng Shui.

Back to School: Feng shui στο παιδικό δωμάτιο για καλή σχολική χρονιά

Οι ειδικοί στο Feng Shui, συμβουλεύουν πώς αν ένα παιδί δυσκολεύεται να κοιμηθεί το βράδυ ή κάνει τακτικές επιδρομές στο δικό σας κρεβάτι, ίσως η λύση είναι στη σωστή διακόσμηση. Τα παιδιά, είναι πιο επιρρεπή στην αρνητική ενέργεια του χώρου απ' ότι οι γονείς τους, έτσι αν ο προσωπικός τους χώρος είναι άνετος και διακοσμημένος σωστά τότε μπορεί και να συγκεντρωθεί στα μαθήματά του και να κοιμηθεί σαν πουλάκι.

Κρεβάτι
Το κεφαλάρι του κρεβατιού πρέπει να τοποθετηθεί ενάντια σε έναν στερεό τοίχο για να ενθαρρυνθεί η στήριξη και η σταθερότητα. Δεν πρέπει να είναι τοποθετημένο κάτω από ένα παράθυρο ή να είναι ευθυγραμμισμένο με την πόρτα.

Ηλεκτρικές συσκευές
Όσο λιγότερες είναι οι ηλεκτρικές συσκευές στο παιδικό δωμάτιο τόσο το καλύτερο! Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία (ΗΜΠ) καταστρέφουν τα ενεργειακά πεδία. Βεβαιωθείτε ότι ηλεκτρικά ρολόγια, υπολογιστές, λαμπτήρες, κ.λπ., είναι τουλάχιστον 2 μέτρα μακριά από το υπνοδωμάτιο.

Χρώματα
Τα παστέλ χρώματα λειτουργούν καλύτερα για να δημιουργήσετε ένα χαλαρό και αρμονικό περιβάλλον. Αποφύγετε τα έντονα και φωτεινά χρώματα όπως το φούξια ή κόκκινο που είναι γνωστά για την υπερκινητικότητα, γεγονός που καθιστά δύσκολο τον ύπνο των παιδιών σας το βράδυ.

kidsroom fengshui2

Ζώνες
Αν το υπνοδωμάτιο του παιδιού σας είναι, επίσης, ο χώρος που παίζει, χρησιμοποιήστε τα έπιπλα με έναν έξυπνο τρόπο για να δημιουργήσετε ζώνες. Εξασφαλίστε ότι η πλευρά από την οποία κοιμάται το παιδί είναι καθαρή και τακτοποιημένη, περιορίζοντας την ακαταστασία από την άλλη πλευρά, που θα είναι πιο χαρούμενη και πιο διασκεδαστική.

Τοίχος
Αποφύγετε τους καθρέφτες στο υπνοδωμάτιο! Είναι πολύ «γιανγκ» (ενεργό) δυσκολεύοντας τα παιδιά να κοιμηθούν το βράδυ. Αντ 'αυτού, κρεμάστε μια φωτογραφία από την οικογένειά σας ή τη φωτογραφία του αγαπημένου τους κατοικίδιου ή αγαπημένου παιδικού ήρωα. Αυτό θα προκαλέσει θετικά συναισθήματα και την αίσθηση της ευτυχίας και της ασφάλειας για το μικρό σας, στον δικό του προσωπικό χώρο.

Έπιπλα
Τα κατάλληλα υλικά για τα έπιπλα είναι τα φυσικά. Δηλαδή τα ξύλινα. Φροντίστε το παιδικό δωμάτιο να είναι στα ανατολικά, έτσι ώστε ο πρωινός ήλιος να μπαίνει μέσα και να το ξυπνάει με χαρά να πάει στο σχολείο ή να απασχοληθεί με διάφορες δραστηριότητες.

Περισσότερα Back To School άρθρα διαβάστε εδώ





© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved