Βίντεο σοκ! Δασκάλα κλωτσά τετράχρονο μαθητή με ειδικές ανάγκες για να μπει στην τάξη του!

Ένα απίστευτο βίντεο, είδε τα φώτα της δημοσιότητας. Δασκάλα, κλωτσά τετράχρονο μαθητή της με ειδικές ανάγκες, για να μπει στην τάξη, ρίχνοντάς τον κάτω.

Βίντεο σοκ! Δασκάλα κλωτσά τετράχρονο μαθητή με ειδικές ανάγκες για να μπει στην τάξη του!

Μία δασκάλα παιδιών με ειδικές ανάγκες, παραιτήθηκε αμέσως μόλις έγινε γνωστή η αποτρόπαια πράξη της.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω, στις 17 Μαρτίου, η Amelia Stripling κινείται στον διάδρομο του σχολείου πηγαίνοντας στην τάξη της, όταν βλέπει έναν μαθητή της, να στέκεται στην πόρτα. Το αγόρι δεν έχει προσέξει τη δασκάλα του πίσω, όταν εκείνη το κλωτσά με το πόδι της στην πλάτη, ρίχνοντάς το με το πρόσωπο στο έδαφος.

Το αγόρι δεν τραυματίστηκε σοβαρά, σύμφωνα με τις δηλώσεις του διοικητικού συμβουλίου του σχολείου, αλλά το γεγονός ερευνήθηκε από την Διεύθυνση Οικογένειας και Παιδιών της Georgia, με την οικογένεια του παιδιού να έχει προσλάβει δικηγόρο για την υπόθεση.

Η Amelia Stripling, που εργαζόταν σε αυτό το σχολείο για πάνω από δύο δεκαετίες, παραιτήθηκε από τη δουλειά της μερικές μέρες μετά το περιστατικό, παραδόθηκε στην αστυνομία και κατηγορήθηκε για δευτέρου βαθμού κακοποίηση σε παιδί, ενώ το βιογραφικό της και η δουλειά της έχει αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα του σχολείου στο διαδίκτυο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved