Δάσκαλος έδειρε 10χρονο μαθητή επειδή δεν έπλυνε τα πινέλα!

Σε μείζον θέμα εξελίσσεται ο ξυλοδαρμός 10χρονου στην επαρχία Αμμοχώστου από δάσκαλο του την περασμένη Παρασκευή στο Τρίτο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Σωτήρος.

Δάσκαλος έδειρε 10χρονο μαθητή επειδή δεν έπλυνε τα πινέλα!

Η Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Δασκάλων (ΠΟΕΔ), απαιτεί πλήρη διερεύνηση του περιστατικού και τήρηση των ενδεικνυόμενων διαδικασιών ώστε οι αρμόδιες αρχές , εφόσον καταλήξουν στο πόρισμά τους, να αποδώσουν ευθύνες εκεί και όπου αναλογούν.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή ο δάσκαλος των καλλιτεχνικών, έκλεισε την πόρτα και τις κουρτίνες της αίθουσας διδασκαλίας και χτύπησε στο πρόσωπο και το σώμα 10χρονο μαθητή, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο, με πρόφαση, όπως καταγγέλθηκε στην αστυνομία , το γεγονός ότι ο μαθητής έφυγε από το μάθημα χωρίς να καθαρίσει τα πινέλα του!

Η Αστυνομία έχει ήδη προβεί σε καταγγελία εις βάρος του δασκάλου, ενώ για λόγους ασφαλείας απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά του.

Ο δάσκαλος φέρεται να δήλωσε στην Αστυνομία πως «ό,τι έχει να πει, θα το πει στο Δικαστήριο» και αφέθηκε ελεύθερος το περασμένο Σάββατο.
Το παιδάκι μετά την εγχείρηση στην οποία επρόκειτο να υποβληθεί για την αποκατάσταση δύο ρινικών οστών τα οποία έσπασαν, θα παραμείνει για λίγες ημέρες στο νοσοκομείο για νοσηλεία και ψυχική στήριξη.

Το Υπουργείο Παιδείας παρακολουθεί στενά την κατάσταση της υγείας του και συνεργάζεται με τους γονείς, με απώτερο σκοπό την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved