DIY: Φτιάξτε φανταστικές, πολύχρωμες μολυβοθήκες για τη νέα σχολική χρονιά με 3 μόνο υλικά!

Η περίοδος επιστροφής στο σχολείο είναι ένα διασκεδαστικό και ταυτόχρονα συναρπαστικό διάστημα για παιδιά και γονείς! Διακοσμήστε το γραφείο του παιδιού σας με υπέροχες μολυβοθήκες που μπορείτε να φτιάξετε μαζί εύκολα και γρήγορα!

DIY: Φτιάξτε φανταστικές, πολύχρωμες μολυβοθήκες για τη νέα σχολική χρονιά με 3 μόνο υλικά!

Μία πολύ απλή κατασκευή με τρία μόνο υλικά που υπάρχουν σε κάθε σπίτι. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη, βάλτε το δικό σας προσωπικό στοιχείο και του παιδιού σας και δημιουργήστε!

Τι θα χρειαστείτε:
- 5 χάρτινα ρολά από χαρτί υγεία που έχουν τελειώσει
- τέμπερες σε ότι χρώματα θέλετε
- κόλα, ψαλίδι

Τι πρέπει να κάνετε:
Στα δύο χάρτινα ρολά σχεδιάστε κυκλάκια σε διάφορα μεγέθη και κόψτε τα. Ζωγραφίστε τα με ότι χρώματα θέλετε και αφήστε τα στην άκρη να στεγνώσουν καλά.

Στη συνέχεια, ζωγραφίστε τα υπόλοιπα 3 ρολά ό,τι χρώματα θέλετε και αφού στεγνώσουν, κολλήστε με κόλλα τα κυκλάκια σε όποια σημεία θέλετε. Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε στους κυλίνδρους ό,τι άλλο θέλετε ή αντί για κυκλάκια να κόψετε και να κολλήσετε οποιοδήποτε άλλο σχήμα.

Έπειτα κόψτε τα δύο ρολά, ώστε να μην έχουν το ίδιο ύψος και κολλήστε τα μεταξύ τους. Η μολυβοθήκη σας είναι σχεδόν έτοιμη! Αφού κολλήσουν καλά κόψτε τρεις κύκλους στη διάμετρο του ρολού και κολλήστε τους στο κάτω μέρος της μολυβοθήκης! Τόσο απλά!

Υ.Γ: Μπορείτε να κολλήσετε και ό,τι άλλα διακοσμητικά θέλετε ή να ζωγραφίσετε σχέδια σύμφωνα με τα γούστα τα δικά σας και του μικρού σας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved