Back to school: Ό,τι χρειάζεσαι για το σχολείο του παιδιού σου στις χαμηλότερες τιμές

Είμαι μαμά. Και ως μαμά θέλω το καλύτερο για το παιδί μου και για την τσέπη μου. Με την οικονομική κρίση που διανύουμε, όλοι πρέπει να ψάχνουμε να βρούμε τις προσφορές και τις καλύτερες τιμές της αγοράς ώστε να βγαίνουμε κερδισμένοι στο πορτοφόλι μας.

Back to school: Ό,τι χρειάζεσαι για το σχολείο του παιδιού σου στις χαμηλότερες τιμές

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Το ίδιο κάνω και εγώ. Πριν αγοράσω κάτι, πάντα κοιτάζω πού μπορώ να βρω το φθηνότερο προϊόν. Το ίδιο έκανα και αυτή τη φορά που ξεκίνησε η νέα μας σχολική χρονιά. Φέτος έχω έρθει αντιμέτωπη τόσο με την αγορά σχολικών όσο και με την προετοιμασία του κολατσιού και του μεσημεριανού φαγητού της κόρης μου. Στον παιδικό σταθμό δεν είχα καμία έγνοια. Και να μην μαγείρευα μια μέρα, δεν υπήρχε πρόβλημα. Τώρα στο Νηπιαγωγείο όμως, πρέπει να έχω έτοιμο το ταπεράκι για την επόμενη μέρα.

Έτσι, επισκέφθηκα το σούπερ μάρκετ που με έχει βοηθήσει να κάνω οικονομία τα τελευταία χρόνια. Το Lidl! Η αλήθεια είναι ότι τα Lidl τα ξέρω από τις επισκέψεις μου στη Γερμανία. Όλοι μου οι συγγενείς είναι εκεί και έτσι κατά τα παιδικά μου χρόνια, ταξίδευα τακτικά στο Augsburg. Αυτός είναι και ο λόγος που τα προτιμώ. Εξάλλου σε αρκετά Ελληνικά προϊόντα έχει συγκριτικά χαμηλότερες τιμές.

Ενδεικτικά θα σας αναφέρω ότι, αγοράζοντας μία Nestle Dessert Κουβερτούρα για να φτιάξω σοκολατένια cupcakes (το τέλειο συνοδευτικό για το σχολικό κολατσιό - αναμένετε σύντομα πολύ νόστιμες συνταγές), ένα Becel ProActiv Μαργαρίνη (για τις φετούλες με το μέλι ή τη μαρμελάδα για το πρωινό της), μία συσκευασία Maggi Ζωμό σε κύβους για τις σουπίτσες και όχι μόνο, καθώς και 4 σοκολάτες ΙΟΝ και 5 Derby για να επιβραβεύω το κοριτσάκι μου όταν χρειάζεται με μία λιχουδιά, έδωσα ακριβώς 14,29 ευρώ. Ενώ σε άλλο σούπερ μάρκετ (με αποδείξεις) θα είχα δώσει πάνω από 16 ευρώ. Αυτό μπορείτε να το δείτε και στις τιμές παρακάτω, καθώς μπήκα στον πειρασμό και τα φωτογράφισα για να δείτε και ιδίοις όμμασι τις διαφορές τιμών.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------0987654321
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------09876543456789

Με τα 2 ευρώ κέρδος αυτή τη φορά αγόρασα το pinypon που η μικρή μου, μου ζήταγε απεγνωσμένα. Είναι σημαντικό για μια μαμά οι έξυπνες αγορές και αυτό γιατί σε πολλούς γονείς δεν περισσεύουν τα χρήματα για «ανούσια» παιχνίδια που όμως κάνουν χαρούμενα τα παιδιά. Έτσι λοιπόν την επόμενη φορά επισκεφθείτε ένα κατάστημα Lidl καθώς μπορεί να σας προσφέρει τα Ελληνικά προϊόντα που έχουν και τα άλλα σούπερ μάρκετ σε χαμηλότερες τιμές. Εξοικονομήστε χρήματα και αγοράστε αυτό το «κάτι» που θέλουν τα παιδιά για να χαρούν και υπό άλλες συνθήκες δεν θα αγοράζατε. Αφού θα τα δώσετε που θα τα δώσετε τα χρήματα, γιατί να μην είστε και εσείς και τα παιδιά σας χαρούμενοι και κερδισμένοι;

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------098765432123456789

Εκτός όμως από τα τρόφιμα στα Lidl μπορείτε να βρείτε και σχολικά είδη. Εγώ τα βρήκα και τα αγόρασα δίχως δεύτερη σκέψη. Δείτε πόσους μαρκαδόρους και πόσα άλλα πραγματάκια πήρα; Περιττό να σας πω ότι το κοριτσάκι μου λάτρεψε τα φούξια χρώματα και το παγουρίνο με το lunchbox της Minnie Mouse.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved