«Back to School παρέα με την Peppa Pig μόνο στο Golden Hall»

Αυτό και αν είναι νέο για τους μικρούς μας φίλους που λατρεύουν την Πέππα το Γουρουνάκι! Αυτό και αν είναι νέο για εμένα και τη μικρή μου κόρη που νυχθημερόν βλέπει Peppa.

«Back to School παρέα με την  Peppa  Pig μόνο στο Golden Hall»

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Το Golden Hall υποδέχεται την νέα σχολική χρονιά με δράσεις για όλη την οικογένεια και σκοπό να διατηρήσει την ανεμελιά των διακοπών για όσο περισσότερο γίνεται. Και αυτό πιστέψτε με μου αρέσει πολύ!

Από τις 11 έως τις 26 Σεπτεμβρίου, η Peppa Pig θα βρίσκεται παρέα με τον αδερφό της George στο Golden Hall και θα σας περιμένει για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού. Εγώ με την κόρη μου σίγουρα θα επισκεφθούμε το Golden Hall και όχι μόνο μία φορά. Είναι αναμενόμενο μετά την πρώτη μας επίσκεψη η μικρή μου να μου ζητήσει να ξαναπάμε να ζωγραφίσει, να φτιάξει κατασκευές και να βγάλει φωτογραφίες με τους αγαπημένους της ήρωες.

Εκεί θα βρείτε «Το σπίτι της Peppa» και «Το Σχολείο της Peppa», όπου τα παιδιά έχουν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους αγαπημένους τους ήρωες και να διασκεδάσουν μαζί τους. Παράλληλα έμπειροι παιδαγωγοί βοηθούν τα παιδιά να απασχοληθούν δημιουργικά με πολλές εκπαιδευτικές και παράλληλα ψυχαγωγικές δραστηριότητες παρέα με την Peppa Pig!

Στα καλλιτεχνικά εργαστήρια, η Peppa Pig θα περιμένει τους μικρούς της φίλους για να ετοιμάσουν πολύχρωμες ζωγραφιές, χειροτεχνίες και να απασχοληθούν με τα επιμορφωτικά παιχνίδια «Μαθαίνω τους αριθμούς & τα χρώματα» & «Παιχνίδι της μνήμης». Ενώ το κυνήγι του χαμένου θησαυρού, η παντομίμα με τους αγαπημένους μας ήρωες Peppa Pig & George, face painting και πολλές εκπλήξεις με δώρα καρτούν το ενδιαφέρον όλων αμείωτο και αποτελούν έναν ακόμα λόγο για μια ευχάριστη βόλτα στο αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο, Golden Hall.

Εκτός από την Peppa Pig, στο Golden Hall, συνεχίζουν τη λειτουργία τους τα καλλιτεχνικά εργαστήρια Kids Arts & Crafts με χειροτεχνίες και κατασκευές με θέμα «Back to school», τα θεατρικά εργαστήρια της Κάρμεν Ρουγγέρη αλλά και πρωτότυπες παιδικές θεατρικές παραστάσεις, καλύπτοντας τις ανάγκες όλων των παιδιών και το Golden Hall, γίνεται ο αγαπημένος προορισμός μικρών και μεγάλων!

Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Golden Hall παρακάτω:

Καλλιτεχνικό Εργαστήρι: Kid's Arts & Crafts

Το εργαστήρι του Golden Hall «Kid's Art s& Crafts», στο επίπεδο +1, συνεχίζει την λειτουργία του κατά τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο (διάρκεια: 17/09-10/10) με μια μεγάλη ποικιλία από δράσεις και χειροτεχνίες με ξεχωριστό εκπαιδευτικό χαρακτήρα και με θέμα την επιστροφή στα θρανία.
Ωράριο λειτουργίας: κάθε Πέμπτη 18.00-20.00, Παρασκευή 16:00-17:30 & Σάββατο 12:00-18:00

Χορωδία, Θεατρικά και Καλλιτεχνικά Εργαστήρια: Κάρμεν Ρουγγέρη

Παράλληλα και καθ' όλη τη διάρκεια των φθινοπωρινών μηνών, η Κάρμεν Ρουγγέρη και oι συνεργάτες της, προσκαλούν όλα τα παιδιά κάθε Παρασκευή απόγευμα να συμμετέχουν στο Καλλιτεχνικό Εργαστήρι, ενώ κάθε Σάββατο ξεσηκώνουν τα παιδιά με τα Θεατρικά workshops αλλά και με τα τραγούδια της χορωδίας του Golden Hall στον 2ο όροφο – χώρος Playway.
Ώρες διεξαγωγής:
- Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Κάρμεν Ρουγγέρη: κάθε Παρασκευή, ώρα 18:00-20:00
- Θεατρικό Εργαστήρι Κάρμεν Ρουγγέρη: κάθε Σάββατο, ώρα 16:00-18:00
- Χορωδία Golden Hall: κάθε Σάββατο, ώρα 18:00-19:30

Παιδικές Θεατρικές Παραστάσεις
Συμπληρωματικά τον μήνα Σεπτέμβριο, το Golden Hall υποδέχεται για μια ακόμα φορά την θεατρική ομάδα «Λωτοφάγοι», η οποία καλεί όλα τα παιδιά σε ένα διαδραστικό παιχνίδι με αφορμή την παράσταση «Η Μικρή Γουρουνίτσα». Ένα έξυπνο παραμύθι με χορό, τραγούδι και ζωγραφική, όπου τα παιδιά προετοιμάζονται για την πρώτη μέρα στο σχολείο.
Ημέρες και Ώρες διεξαγωγής:
Παρασκευή 11,18, 25/9, ώρα 17:30-18:15
Σάββατο 12,19, 26/9, ώρα 12:00-12:45

Kids Digital Corner:
O ειδικά διαμορφωμένος χώρο στον 1ο όροφο του Golden Hall, το Kids Digital Corner, συνεχίζει την λειτουργία του με αφορμή το event Peppa Pig, προσφέροντας ένα ευχάριστο διάλλειμα και μικρούς και μεγάλους!
Σε καθημερινή βάση, υπάρχουν διαθέσιμα προς δωρεάν χρήση iPads με εγκατεστημένες εφαρμογές με την Peppa Pig, μέσω των οποίων οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν δημιουργικά αλλά και εκπαιδευτικά.

Χαρείτε στιγμές ξεγνοιασιάς και ατελείωτης διασκέδασης με μια επίσκεψη στo Golden Hall για τις πρώτες αγορές της νέας σεζόν σε ένα μοναδικό, δροσερό περιβάλλον. Συνδυάστε τις βόλτες σας στα καταστήματά του Golden Hall με μία πληθώρα δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων για τους μικρούς επισκέπτες, με ένα χαλαρό γεύμα ή έναν καφέ με φίλους στα εστιατόρια του 2ου ορόφου αλλά και ηλιόλουστες στιγμές στον καλαίσθητο προαύλιο χώρο του.

Back to School με κέφι και αισιοδοξία, μόνο στο Golden Hall!

Golden Hall... First of all!!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved