ΕΣΠΑ 2015-2016: Ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων. Πώς και πού θα στείλετε τις αιτήσεις σας!

Προκηρύχθηκε για το 2016 το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για τη δωρεάν φιλοξενία παιδιών σε παιδικούς σταθμούς και ειδικές δομές σε ολόκληρη τη χώρα, με συνολικό προυπολογισμό που ανέρχεται σε 184.000.000 ευρώ!

ΕΣΠΑ 2015-2016: Ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων. Πώς και πού θα στείλετε τις αιτήσεις σας!

Η Αίτηση Συμμετοχής των ενδιαφερομένων γυναικών, θα ξεκινήσει να διατίθεται μόνο σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α (www.eetaa.gr), της Ε.Υ.Δ. του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης (www.epanad.gov.gr) και της Κ.Ε.Δ.Ε. ( www.kedke.gr) από τις 04/8/2015.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ Η ΑΙΤΗΣΗ

Αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλονται το χρονικό διάστημα από τις 5/8/2015 έως τις 18/8/2015 και ΜΟΝΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ Ή ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑΣ (COURIER), σε φάκελο στον οποίο εξωτερικά θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται η ένδειξη «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ», στα Γραφεία της ΕΕΤΑΑ, αντίστοιχα με τη γεωγραφική προέλευση των αιτούντων μητέρων.

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των Αιτήσεων, συνοδευόμενων από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ορίζεται η 18/8/2015 και ώρα 14:00 βάσει απόδειξης ταχυδρομείου ή εταιρείας ταχυμεταφοράς (courier).

Αιτήσεις που θα υποβληθούν με οποιονδήποτε τρόπο μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμες και δεν θα αξιολογούνται.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις διευθύνσεις αποστολής:

ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ

Για τις περιφέρειες: ΚΡΗΤΗΣ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Διεύθυνση: Μυλλέρου 73-77, Τ.Κ. 10436, Αθήνα ΑΤΤΙΚΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Για την περιφέρεια ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Διεύθυνση: Τσιμισκή 27 - 54626, Θεσσαλονίκη

ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Για τις περιφέρειες ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΗΠΕΙΡΟΥ, ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Διεύθυνση: Αλ. Παπαναστασίου 33, 5ος όροφος - 41222, Λάρισα

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων, γυναικών και ανδρών, θα ληφθούν υπόψη μόνον εφόσον κατατεθούν σύμφωνα με τις διατάξεις της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Δείτε την επίσημη προκήρυξη ΕΔΩ

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved