Δικαιολογητικά για εγγραφή νηπίου στο νηπιαγωγείο για τη σχολική χρονιά 2015-2016

Τι και αν τα σχολεία δεν έχουν κλείσει ακόμη; Οι εκπαιδευτικοί ετοιμάζονται για τις εγγραφές των νέων νηπίων στα νηπιαγωγεία. Οι εγγραφές των νηπίων, για όσους δεν γνωρίζουν, θα γίνει από την 1 Ιουνίου 2015- 15 Ιουνίου 2015.

Δικαιολογητικά για εγγραφή νηπίου στο νηπιαγωγείο για τη σχολική χρονιά 2015-2016

Τι δικαιολογητικά χρειάζεται όμως να έχετε μαζί σας για να κάνετε την εγγραφή; Δείτε παρακάτω τι θα χρειαστείτε για να είστε έτοιμοι μετά τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, να εγγράψετε το μικρό σας στο νηπιαγωγείο.

Για την εγγραφή στο νηπιαγωγείο απαιτούνται:

α. Πιστοποιητικό γέννησης, Δήμου ή Κοινότητας για την εγγραφή του νηπίου στα οικεία μητρώα ή δημοτολόγια, στο οποίο αναγράφεται ολογράφως και αριθμητικώς η ημερομηνία γέννησης. Για το νήπιο που θα συνεχίσει τη φοίτησή του στο ίδιο νηπιαγωγείο και δεύτερη χρονιά δεν απαιτείται νέο πιστοποιητικό γέννησης.

β. Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του Παιδιού ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

γ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.). Για το νήπιο που θα συνεχίσει τη φοίτησή του στο ίδιο νηπιαγωγείο και δεύτερη χρονιά δεν απαιτείται νέο Α.Δ.Υ.Μ.

δ. Υπεύθυνη δήλωση του γονέα ή κηδεμόνα, κάποιος λογαριασμός (τηλεφώνο/ ΔΕΗ/ ΕΥΔΑΠ) ή άλλο στοιχείο κατά την κρίση του/της προϊσταμένου/νης του νηπιαγωγείου από το οποίο φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του νηπίου.

δ. Δήλωση του γονέα ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση του νηπίου.

Μόλις μαζέψετε όλα τα έγγραφα που χρειάζεστε, είστε έτοιμοι να κάνετε την εγγραφή του νηπίου σας στο νηπιαγωγείο. Το μόνο που χρειάζεται εσείς να κάνετε είναι να μάθετε τις ώρες που θα γίνονται οι εγγραφές στο νηπιαγωγείο που επιλέξατε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved