Μανούλες στα πρόθυρα… του σχολείου

Το μόνιμο άγχος των νέων μαμάδων όταν ξεκινά η σχολική χρονιά, πέρα βέβαια από το σχολείο και όλα τα συνοδευτικά είναι ο χρόνος που πρέπει να αφιερώσουν ώστε να πάρουν τα απαραίτητες βεβαιώσεις των ιατρών.

Μανούλες στα πρόθυρα… του σχολείου

Μαζί με τα παιδιά λοιπόν πρέπει να επισκεφτείτε οφθαλμίατρο, παιδίατρο, οδοντίατρο ώστε να είστε σίγουρες ότι θα ξεκινήσετε υγιείς και χαρούμενοι τις μαθητικές υποχρεώσεις.

Το doctoranytime.gr είναι κοντά στις μανούλες και κάνει τη διαδικασία του να βρουν τον κατάλληλο γιατρό για τα παιδιά και να κλείσουν ραντεβού, υπόθεση ενός κλικ. Με 50 διαθέσιμους γιατρούς στις ειδικότητες που χρειάζεται μία μαμά, το θέμα γιατρός φεύγει από τη λίστα με τις «πιο δύσκολες δουλειές». Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να μπουν στο www.doctoranytime.gr, συμπληρώνουν τα φίλτρα αναζήτησης, βρίσκουν το γιατρό της αρεσκείας τους και κλείνουν το ραντεβού χωρίς τηλέφωνα, αναμονή και ταλαιπωρία.

Ακόμα και αν δεν βρουν το γιατρό που επιθυμούν, αλλά θέλουν να βάλουν ένα τέλος στα τηλέφωνα και την ταλαιπωρία, μπορούν να προτείνουν τους γιατρούς της επιλογής τους στο info@doctoranytime.gr και το Doctoranytime.gr θα φροντίσει να τους εντάξει στο δίκτυο του.

Το Doctoranytime.gr εύχεται σε όλες τις μαμάδες καλή σχολική χρονιά, με υγεία και θα δουλεύει πυρετωδώς για την εξάλειψη της ταλαιπωρίας. Γιατί οι μανούλες αξίζει να περνούν ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved