Θέλετε νέες ιδέες για το κολατσιό των παιδιών σας; Δείτε τι φτιάχνει αυτός ο μπαμπάς και αντιγράψτε τον!

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο για να βρούμε νέες, ωραίες και φρέσκες ιδέες να σας παρουσιάσουμε, πέφτουμε μερικές φορές πάνω σε απίστευτα πράγματα. Οι γονείς για να δουν τα παιδιά τους να χαμογελούν, για να τα δουν να περνάνε ωραία, ακόμη και για να τα δουν να τρώνε, κάνουν απίστευτα πράγματα. Αυτό που μας εκπλήσσει δε, είναι ότι τα πιο περίεργα και τα πιο όμορφα τα κάνουν οι μπαμπάδες για τα παιδιά τους!

Θέλετε νέες ιδέες για το κολατσιό των παιδιών σας; Δείτε τι φτιάχνει αυτός ο μπαμπάς και αντιγράψτε τον!

Όπως ο Μπό Κόφρον, από το Σαν Φρανσίσκο. Είναι πατέρας τριών παιδιών. Έχει 2 αγόρια και ένα κορίτσι. Με τον τρόπο του κατάφερε να τρώνε τα παιδιά του στο σχολείο, το κολατσιό τους. Το θέμα όμως εδώ δεν είναι ότι τρώνε όλο το φαγητό τους. Το θέμα μας είναι πως αυτός ο μπαμπάς μετατρέπει τα σχολικά γεύματα των παιδιών του σε χαρακτήρες ταινιών. Χρησιμοποιώντας το κυρίως γεύμα, τα φρούτα και τα λαχανικά που θέλει τα παιδιά του να φάνε,κατάφερε το ακατόρθωτο. Δηλαδή να τρώνε φρούτα και λαχανικά στο σχολείο.

Στις φωτογραφίες παρακάτω θα δείτε μερικά από τα «έργα τέχνης» του, γιατί μόνο έτσι μπορούν να χαρακτηριστούν. Η Έλσα, η Πίνκι Πάϊ και τα Μίνιονς είναι λίγα από τα γεύματα που έχει δημιουργήσει για τα παιδιά του.

Μπορεί να σας φανεί κουραστικό, κάποιοι άλλοι μπορεί να πείτε «χαρά στο κουράγιο του», για σκεφτείτε όμως. Αν αφιερώναμε, και λέω αφιερώναμε γιατί θα βάλω και τον εαυτό μου μέσα, λίγο από τον χρόνο μας, να φτιάξουμε κάτι αντίστοιχο, σίγουρα και το παιδί μας θα είχε ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο αλλά και θα έτρωγε, τα λαχανικά και τα φρούτα που μερικούς από εμάς, μας «βασανίζουν» για να τα φάμε!

Δείτε τις φωτογραφίες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved