Εζησε τον «εφιάλτη», που κάθε γονιός φοβάται όταν στέλνει το παιδί του στον παιδικό σταθμό!

Αυτή η μαμά έζησε τον «εφιάλτη», που κάθε γονιός φοβάται όταν στέλνει το παιδί του στον παιδικό σταθμό. Αν και νόμιζε ότι άφηνε το παιδί της σε «ασφαλή χέρια» έκανε λάθος. Στην ουσία βέβαια, οι γονείς όταν αφήνουν το παιδί τους στον παιδικό σταθμό, στο πίσω μέρος του μυαλού τους σκέφτονται αυτό. Να μην συμβεί κάτι κακό στο παιδί τους.

Εζησε τον «εφιάλτη», που κάθε γονιός φοβάται όταν στέλνει το παιδί του στον παιδικό σταθμό!

Και αυτό συνέβη σε μια μαμά στις ΗΠΑ. Ο παιδικός σταθμός που εμπιστεύθηκε τον γιο της, τον έχασε.

Η Νιγίσα Γκρίφιν, είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο 6abc ότι η δασκάλα του, άφησε τον τρίχρονο Ιερεμία, στο πάρκο που πήγαν για περίπατο, την περασμένη εβδομάδα. Και αν δεν βρισκόταν μια γυναίκα να βοηθήσει το γιο της, δεν θα μπορούσε ποτέ μόνος του να βρει τον δρόμο για το σπίτι ή τον παιδικό σταθμό.

Και αν νομίζετε ότι αυτό που έγινε είναι κακό ... υπάρχει και χειρότερο. Έμαθε ότι ο γιος της χάθηκε, στο facebook μια εβδομάδα μετά το συμβάν, αφού το κοινοποίησε μια άλλη μαμά που έχει παιδί στη ίδια τάξη με τον μικρό Ιερεμία. Η μαμά του παιδιού ανέφερε πώς όταν τα άλλα παιδιά παρατάχθηκαν στην σειρά για να φύγουν από το πάρκο, ο γιος της άφησε την γραμμή χωρίς να τον αντιληφθεί η υπεύθυνη του σταθμού.

«Το λάθος τους ήταν ότι δεν με ειδοποίησαν αμέσως μόλις ανακάλυψαν ότι το παιδί μου λείπει και δεν φτάνει μόνο αυτό μου το έκρυψαν κιόλας» είπε απελπισμένα και φανερά εξοργισμένη. Αν και το σχολείο προσπάθησε να την καθησυχάσει ότι το παιδί χάθηκε μόνο για 10 λεπτά, αργότερα αποδείχτηκε ότι είχε χαθεί για περισσότερο από μία ώρα.

Η γυναίκα που τον βρήκε επικοινώνησε αμέσως με την αστυνομία ώστε το παιδί να επιστρέψει στον παιδικό σταθμό. Αν και η διευθύντρια του σταθμού ζήτησε συγνώμη από τους γονείς του παιδιού, το παιδί άλλαξε σχολείο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved