Έτοιμοι; Πάμε! Είναι ώραιο να επιστρέφεις στο σχολείο με την προσφορά «Back to School» της Prénatal!

Από τις 21 Αυγούστου έως 24 Σεπτεμβρίου, έλα στην Prénatal και εφοδιάσου για τον παιδικό σταθμό και το σχολείο: διαλέγεις 3 ρούχα και πληρώνεις 2, το είδος με τη χαμηλότερη τιμή είναι δωρεάν!

Έτοιμοι; Πάμε! Είναι ώραιο να επιστρέφεις στο σχολείο με την προσφορά «Back to School» της Prénatal!

Πειραιάς, 26 Αυγούστου 2014 – Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς φτάνει και η στιγμή της προετοιμασίας μιας γκαρνταρόμπας άνετης, πρακτικής και γεμάτης χρώμα, για να ντυθούν οι πιο μικροί και στο σχολείο αλλά και στις πιο ανέμελες στιγμές του παιχνιδιού.

Από 21 Αυγούστου έως 24 Σεπτεμβρίου, με την ακαταμάχητη προσφορά της Prénatal "Back to School", έχεις κέρδος σε t-shirt, φόρμες, κολάν, φούτερ και άλλα πολλά και μπορείς να εφοδιαστείς με όλα τα απαραίτητα για την επιστροφή στο σχολείο. Αγοράζοντας 3 είδη της επιλογής σου από αυτά που συμμετέχουν στην προσφορά, πληρώνεις μόνο τα 2, γιατί παίρνεις δωρεάν αυτό με τη χαμηλότερη τιμή!

Η προσφορά ισχύει για περισσότερα από 200 είδη με την ειδική σήμανση στο κατάστημα, σε μεγέθη από 3 μηνών έως 8 ετών.

Όλα τα είδη συνδυάζονται εύκολα μεταξύ τους και προσφέρουν πολλές παραλλαγές χρωμάτων και σχεδίων: το δύσκολο θα είναι μόνο η επιλογή!

Η προσφορά ισχύει για τους κατόχους της Prénatal Card, που μπορείς να τη ζητήσεις εντελώς δωρεάν από τα καταστήματα και προσφέρει πολλά προνόμια και ειδικές υπηρεσίες.

Οι Back to School εκπλήξεις όμως δεν τελειώνουν εδώ από την Prenatal!

Γιατί τώρα μπορεί κανείς να επιστρέψει στο σχολείο με την ειδική σειρά Prenatal που φέρει την υπογραφή της WARNER BROS και περιλαμβάνει πολλά ρούχα με τα σχέδια των πιο αγαπημένων cartoon των παιδιών!

Η σειρά που δημιούργησε η Prénatal έχει σαν πρωταγωνιστές τους πιο αγαπημένους ήρωες των κινουμένων σχεδίων της Warner Bros: Looney Tunes, Yogi και Superman. Ζακέτες-φούτερ, παντελόνια και μακρυμάνικα t-shirt με σχέδια και στάμπες εμπνευσμένες από τη φύση, για μια χαρούμενη επιστροφή στον παιδικό σταθμό και στα σχολικά θρανία.

Για τα μικρά από 3 έως 36 μηνών, ζακέτες-φούτερ και παντελόνια από μαλακό σενίλ, στις αποχρώσεις του λιλά, φούξια και μοβ για τα κοριτσάκια, με σχέδια αφιερωμένα στη Baby Titti και στη Lola. Για τα αγοράκια το γκρι mélange, το πράσινο, το μπλε και το γαλάζιο χρωματίζουν τις προτάσεις με τον Yogi και τα Baby Looney Tunes.

Για τα αγόρια από 3 έως 8 ετών, ζακέτες και παντελόνια-φόρμα, σε αποχρώσεις που κυμαίνονται από το πράσινο militaire ως το μπλε και το γκρι mélange, με το Sylvester και το Superman να πρωταγωνιστούν. Για τα κορίτσια 3-8 ετών, ζακέτες-φούτερ, κολάν και t-shirts στα χρώματα του εκρού, γκρι mélange, πράσινου militaire και φούξια, με τα σχέδια της Titti και της Lola.

Ετοιμάσου κι εσύ για μας δυναμική επιστροφή στα θρανία!!!

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο site www.prenatal.gr
www.facebook.com/prenatalgreece

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved