Σχολείο έδιωξε 8χρονο κορίτσι επειδή δε φορούσε φορέματα!

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Κοριτσάκι μόλις 8 ετών διώχθηκε από το σχολείο του, λόγω του ντυσίματός του!

Σχολείο έδιωξε 8χρονο κορίτσι επειδή δε φορούσε φορέματα!

Η Σάνι Κάχλε, παρακολουθούσε μαθήματα στο Χριστιανικό σχολείο μέχρι που μία μέρα ενημερώθηκε από το συμβούλιο των εκπαιδευτικών, ότι τον Σεπτέμβριο δεν θα γινόταν δεκτή. Ο λόγος; Η 8χρονη δεν ντυνόταν αρκετά θηλυκά. Οι δάσκαλοι του σχολείου μάλιστα, έγραψαν μία επιστολή στους κηδεμόνες του παιδιού, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Προφανώς θα γνωρίζετε ότι το Χριστιανικό σχολείο έχει να κάνει με τη θρησκεία και τη Βίβλο και προσφέρει γνώση μέσα σε Χριστιανικό περιβάλλον. Πιστεύουμε πως αν η Σάνι, όπως κι η οικογένειά της, δεν κατανοήσουν ότι ο Θεός έφτιαξε τη γυναίκα για να φοράει φορέματα, τότε το Χριστιανικό σχολείο δεν είναι το πιο κατάλληλο μέρος για τη δική της μόρφωση».

Η Σάνι προτιμά να φοράει φαρδιά τζιν με μπλουζάκια κι αποφεύγει τα φορέματα. Ο παππούς της μικρής, απάντησε στους δασκάλους, ότι δεν τους ενδιαφέρει οικογενειακώς πώς ντύνεται το παιδί, κι έτσι όλοι μαζί πήραν την απόφαση να σταματήσει να πηγαίνει στο συγκεκριμένο σχολείο.

Η 8χρονη ξεκίνησε σε άλλο, αλλά αντιμετωπίζει δυσκολίες προσαρμογής, καθώς της λείπουν οι συμμαθητές της κι οι φίλοι της. Γι' αυτό για το οποίο όμως, αισθάνεται πολύ καλά, είναι ότι μπορεί να φοράει ό,τι θέλει!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved