Σχολείο καθιέρωσε ώρα καπνίσματος για τους μαθητές!

Τα παιδιά αρχίζουν να καπνίζουν σε ιδιαίτερα μικρή ηλικία και πάντα ψάχνουν κρυφούς τρόπους από τους γονείς τους για την χρήση του ενώ οι κοπάνες του σχολείου είναι συχνές για αυτόν τον λόγο.

Ενα σχολείο όμως στην Αγγλία έφτιαξε έναν παράδεισο για τους μαθητές που καπνίζουν και καθιέρωσε την ώρα του «νόμιμου καπνίσματος».

Η απόφαση της διεθύντριας του Λυκείου Honeyhill, στο Πιτέρμπορο της Αγγλίας, έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις αλλά αυτή δηλώνει για το σχέδιο αυτό: «Το Honeyhill είναι ένα σχολείο το οποίο παρακολουθούν μαθητές που έχουν αποτύχει περισσότερες από μία φορές σε άλλα σχολεία. Πρόκειται για νέους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και προβλήματα και πρέπει να τους προσεγγίζουμε διαφορετικά από άλλα παιδιά της ηλικίας τους.

Τους επιτρέπουμε λοιπόν να καπνίζουν, αφού πρώτα τους το έχουν επιτρέψει και οι κηδεμόνες τους και πάντα υπό την επιτήρηση κάποιου καθηγητή».

Αρα, σύμφωνα με το σχέδιο, οι μαθητές θα είναι υποχρωμένοι να παραδίδουν τα πακέτα τσιγάρων τους το πρωί και θα τα παραλαμβάνουν πίσω στο τελείωμα των μαθημάτων τους ενώ θα μπορούν να καπνίζουν μόνο δυο τσιγάρα την ημέρα υπό την επίβλεψη καθηγητή και με την έγκριση των γονιών τους.

Με αυτόν τον πρωτοποριακό τρόπο , η διευθύντρια ευελπιστεί να αποτρεψει τους μαθητές από το να κάνουν κοπάνες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved