Το mothersblog.gr και οι εκδόσεις Ψυχογιός χαρίζουν στους μικρούς μας φίλους ένα λογοτεχνικό βιβλίο που θα τους ταξιδέψει!

Δύο τυχεροί αναγνώστες του mothersblog.gr, έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα λογοτεχνικό βιβλίο από τις εκδόσεις Ψυχογιός γα τα παιδιά τους!

Το mothersblog.gr και οι εκδόσεις Ψυχογιός χαρίζουν στους μικρούς μας φίλους ένα λογοτεχνικό βιβλίο που θα τους ταξιδέψει!

Το πρώτο βιβλίο: Βαρεμαρεστάν της συγγραφέως Ιωάννας Μπουλντούμη

Ένας συγγραφέας χωρίς έμπνευση ξεμένει σε μια χώρα γεμάτη από βιβλία, τα οποία όμως –περιέργως– οι κάτοικοί της δε διαβάζουν!
Αντίθετα, τα χρησιμοποιούν σαν τούβλα για να χτίζουν τα σπίτια τους, προσάναμμα για να ανάβουν το τζάκι τους, βεντάλιες για να δροσίζονται τις ζεστές μέρες, δίσκους για να σερβίρουν τον καφέ τους...
Για διάβασμα, ούτε κουβέντα! Κάτι αλλόκοτο συμβαίνει, κάτι που ο συγγραφέας μας θα βάλει στόχο να ανακαλύψει και μαζί να αναζητήσει τη δική του πηγή έμπνευσης.

Ένα βιβλίο αφιερωμένο στην ουσία της φιλαναγνωσίας: δηλαδή στο δικαίωμά μας να διαβάζουμε, αλλά και όχι..

Το δεύτερο βιβλίο: Μια κιθάρα και πολλές συγγνώμες της συγγραφέως Ιωάννας Μπαμπέτα

Mια κιθάρα ήταν η αφορμή για να γνωριστεί ο Κωνσταντίνος με τον Πέτρο. Δυο παιδιά εντελώς διαφορετικά, με κοινή αγάπη όμως τη μουσική. Ο Πέτρος, πάντα λιγομίλητος. Ο Κωνσταντίνος, ένα συνηθισμένο εντεκάχρονο αγόρι. Πότε μάγκας, πότε αστείος, πότε κακός αλλά πάντα μπερδεμένος. Όταν γνωρίζει τη Μαρίνα, όμως, η κατάσταση περιπλέκεται. Μια ιστορία γεμάτη μουσική, παρεξηγήσεις, όνειρα, απογοητεύσεις, καρδιοχτύπια και συγγνώμες.

{iframe}http://www1.bbend.com/facebookapp/contest_frame_reg?itemid=15488&url=mothersblog.gr|100%|1650{/iframe}

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved