Δάσκαλος τιμώρησε εξάχρονο κοριτσάκι αναγκάζοντάς το να βγάλει τη μπλούζα του μέσα στη τάξη

Ενας δάσκαλος νηπιαγωγείου συνελήφθη για κακοποίηση παιδιού από τις Αρχές της Αριζόνα αφού όπως παραδέχθηκε, ανάγκασε ένα κοριτσάκι να αφαιρέσει την μπλούζα της μέσα στη τάξη.

Δάσκαλος τιμώρησε εξάχρονο κοριτσάκι αναγκάζοντάς το να βγάλει τη μπλούζα του μέσα στη τάξη

Το περιστατικό συνέβη όταν ο Τόμας Γουόσμπερν, άρχισε να φωνάζει στους 24 μαθητές του για άγνωστο λόγο. Τότε το μικρό κοριτσάκι τρόμαξε και άρχισε να κλαίει. Έκρυψε το πρόσωπό της στην μπλούζα και όταν ο δάσκαλος της ζήτησε να το βγάλει, εκείνη αρνήθηκε. Έτσι, την ανάγκασε να βγάλει την μπλούζα της και να μείνει γυμνή από την μέση και πάνω μπροστά σε όλους τους συμμαθητές της ως τιμωρία. Πέρασαν δέκα ολόκληρα λεπτά μέχρι να της επιτρέψει να την φορέσει ξανά!

Μέσα στην τάξη βρισκόταν και η βοηθός του δάσκαλου που δεν έκανε καμία κίνηση βοήθειας.

Όταν η μητέρα του κοριτσιού πήγε να την πάρει από το σχολείο, έμαθε τι συνέβη από τον ίδιο τον δάσκαλο που της τα μαρτύρησε όλα. Η γυναίκα έπαθε μεγάλο σοκ και πήγε αμέσως στον διευθυντή. Εξοργισμένη, εξήγησε στον διευθυντή ότι το κοριτσάκι της είναι γεννημένο πρόωρα και έχει πιο αργή ανάπτυξη από τα υπόλοιπα παιδιά, δίνοντας έτσι τη δική της εξήγηση γιατί το παιδί τρόμαξε τόσο πολύ από τις φωνές του δασκάλου και κρύφτηκε στην... μπλούζα της.

Ο διευθυντής αμέσως κάλεσε την αστυνομία και απομάκρυνε τον δάσκαλο από το σχολείο έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια των παιδιών.

Η αστυνομία συνέλαβε τον Τόμας Γουόσμπερν και του ασκήθηκαν 26 κατηγορίες, μια για κάθε παιδί που εκτέθηκε, μια για την βοηθό και μια επιπλέον για κακοποίηση παιδιού. Ο δικαστής του τοποθέτησε ηλεκτρονικό βραχιολάκι παρακολούθησης στον αστράγαλο και του απαγόρευσε να πλησιάζει παιδιά χωρίς την επίβλεψη ενήλικου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved