Πρωτοφανές περιστατικό στην Αρτα- Δάσκαλος προέτρεψε μαθητές να χτυπήσουν συμμαθητή τους

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στο 8ο δημοτικό σχολείο της Αρτας όπου ένας δάσκαλος έβαλε τους μαθητές του να χαστουκίσουν 8χρονο συμμαθητή τους.

Πρωτοφανές περιστατικό στην Αρτα- Δάσκαλος προέτρεψε μαθητές να χτυπήσουν συμμαθητή τους

Το παιδί, ήταν ανήσυχο την ώρα του μαθήματος και ήθελε να φύγει για αυτό και έκανε αταξίες. Ετσι, ο δάσκαλος τον έβαλε στον πίνακα και προέτρεψε τους μαθητές του να τον χαστουκίσουν. Επιπλέον, τοποθέτησε και δυο παιδιά στην πόρτα για να μη μπορέσει να διαφύγει από τον ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με καταγγελία της μητέρας του παιδιού, το 8χρονο αγοράκι επέστρεψε σπίτι κλαίγοντας και με μώλωπες στο πρόσωπο και το λαιμό του και αναγκάστηκε να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Μερικά παιδιά, μαρτύρησαν πως το παιδάκι έκλαιγε και ήθελε να φύγει. Ωστόσο, ο δάσκαλος δηλώνει αθώος.

Οι Αστυνομικές Αρχές ειδοποιήθηκαν και από χθες, ο δάσκαλος της Β' Δημοτικού, βρίσκεται στα κρατητήρια ενώ την Παρασκευή θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Το σχολείο από τη μεριά του διατηρεί μία ψύχραιμη στάση, περιμένοντας από τη δικαιοσύνη να διελευκάνει τι τελικά συνέβη. Η διευθύντρια του σχολείου, δήλωσε πως ο δάσκαλος, δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα στα δύο χρόνια θητείας του στο σχολείο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved