Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το φιλανθρωπικό bazaar της Ερασμείου Ελληνογερμανικής σχολής

Πράξη έκαναν το μήνυμα των Χριστουγέννων οι μαθητές και το προσωπικό της Ερασμείου Ελληνογερμανικής Σχολής, διαθέτοντας για φιλανθρωπικό σκοπό τα έσοδα της χριστουγεννιάτικης γιορτής που οργάνωσαν στις 8 Δεκεμβρίου 2013.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το φιλανθρωπικό bazaar της Ερασμείου Ελληνογερμανικής σχολής

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της γιορτής αυτής, οι επισκέπτες μπορούσαν να επιλέξουν χειροτεχνήματα από μαθητές, παιχνίδια, χριστουγεννιάτικα στολίδια, γούρια και βιβλία και να απολαύσουν σπιτικά φαγητά, γλυκά και ξεχωριστές γερμανικές και αγγλικές λιχουδιές. Όλα αυτά συνδυάζονταν με μουσικές και θεατρικές παραστάσεις καθώς και με αθλητικούς διαγωνισμούς μέσα σε μια μοναδική γιορτινή ατμόσφαιρα.

Συγκεντρώθηκε έτσι το ποσό των 6.585 ευρώ, το οποίο την Παρασκευή 20/12, παραδόθηκε στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Νέων με Ειδικές Ανάγκες του Δήμου Παλλήνης, παρουσία και του Δημάρχου Παλλήνης κ. Ζούτσου.

Η Εράσμειος Ελληνογερμανική Σχολή θα ήθελε να ευχαριστήσει τις εταιρείες ΛΟΥΞ-Μαρλαφέκας Α.Β.Ε.Ε, Π. Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε και ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε. για τη στήριξη που προσέφεραν στη γιορτή αυτή.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved