Κερδίστε δωρεάν είσοδο στο «ChristmasKidsFestival 2013» και δώρο ένα βιβλίο έκπληξη από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Τρεις τυχεροί αναγνώστες του mothersblog.gr , θα διασκεδάσουν γιορτινά με την οικογένεια τους στο «ChristmasKidsFestival 2013» και θα πάρουν δώρο ένα βιβλίο έκπληξη για τα παιδιά τους από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Κερδίστε δωρεάν είσοδο στο «ChristmasKidsFestival 2013» και δώρο ένα βιβλίο έκπληξη από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Το μοναδικό Χριστουγεννιάτικο φεστιβάλ, «ChristmasKidsFestival 2013», ανοίγει φέτος τις πόρτες του για να διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους σε ένα διήμερο διασκέδασης.

Τα παιδιά αλλά και οι γονείς θα γνωρίσουν μέσα από 41 μοναδικές βιωματικές δραστηριότητες τον πολιτισμό, τις τέχνες και τη δημιουργία. Στα εργαστήρια μουσικής, αυτοσχεδιασμού, μαγειρικής, πειραμάτων και κατασκευών, αλλά και μέσα από θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, κουκλοθέατρο, βιβλία και αθλητισμό τα παιδιά και οι γονείς θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία για γνώση και ψυχαγωγία. Παράλληλα με τις δραστηριότητες (workshops), θα υπάρχει έκθεση παιδικού βιβλίου καθώς και επιμορφωτικές παιδαγωγικές ομιλίες από καταξιωμένους ειδικούς για τους γονείς.

Ο σκοπός του φεστιβάλ, είναι, μέσα από την δημιουργική συμμετοχή και την ψυχαγωγία, να αποκτήσουν τα παιδιά οικειότητα με την καλλιτεχνική έκφραση και τον κοινωνικό πολιτισμό. Ταυτόχρονα προσβλέπει να δώσει στους γονείς την δυνατότητα να περάσουν ευχάριστο και ποιοτικό χρόνο μαζί με τα παιδιά τους, ανοίγοντας τους νέους ορίζοντες στην επικοινωνία και την παιδαγωγική διαδικασία.
Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα στο http://www.ckf.gr και στη σελίδα στο facebook.
Εμπορικό Κέντρο SmartPark στα Σπάτα
Σάββατο 21 & Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013
Διοργάνωση: ΜΚΟ Κορυφογραμμή
Για την υποστήριξη του συλλόγου «Το χαμόγελο του παιδιού»
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί και καλή επιτυχία!

{iframe}http://www1.bbend.com/facebookapp/contest_frame_reg?itemid=13639&url=mothersblog.gr|579|1200{/iframe}

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved