Mικροί συνθέτες εν δράση! Eρχεται το πρώτο Junior Originar Concert!

Το μοναδικό φεστιβάλ Junior Original Concert έρχεται επιτέλους στην Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς συνθέτες μέχρι 11 ετών, να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Mικροί συνθέτες εν δράση! Eρχεται το πρώτο Junior Originar Concert!

Οι μαθητές που θα συμμετάσχουν στην συναυλία είναι 24 και φοιτούν στο Ωδείο «Φίλιππος Νάκας». Οι ηλικίες τους κυμαίνονται μεταξύ 8 και 11.

Τα παιδιά μαζί με την βοήθεια των καθηγητών της Yamaha, έχουν δημιουργήσει τις δικές τους συνθέσεις που αφορούν διάφορα είδη μουσικής και φοιτούν στα συστήματα Junior Music Course και Junior Extension Course, αλλά και σε τάξεις πιάνου.

Το Junior Original Concert (JOC) ξεκίνησε το 1972 στην Ιαπωνία και δίνει την ευκαιρία σε παιδιά έως 15 ετών που έχουν παρακολουθήσει τα συστήματα της Yamaha να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους συνθέτοντας τα δικά τους έργα και ερμηνεύοντάς τα μπροστά σε κοινό.

Οι μικροί συνθέτες: Μαρία Αισώπου, Αλεξάνδρα Βεντούρη - Λαδά, Σοφία Γεωργίτση, Λευτέρης Δασκαλάκης, Αντώνης Ελευθερίου, Ελίζα Ιωαννίδου, Αριστέα Κατριαδάκη, Ιωάννα Κατσικοπούλου, Νικήτας Κυρκιλής, Ειρήνη Λόη, Παναγιώτης Μακρινός, Διονύσης Μαλλιώρης, Ειρήνη Μουσταφέλλου, Ελπίδα Μπαλούρδου, Δάφνη Μπίκου, Ήβη Ξενάκη - Καραπαναγιώτη, Νικόλας Πιτέλης, Θανάσης Πουλισάκης, Ναταλία Ρουμανιά, Γιάννης Σαϊτάνης, Ευαντίνη Στάμου, Σόφη Τομά, Πάνθεια Φλώτσιου, Βένια Χουλιάρα.

Το φεστιβάλ θα γίνει 1 Δεκεμβρίου και η ώρα εκκίνησης είναι στις 19:00. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 41, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 3634000

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved