Ο 12χρονος Θεσσαλονικιός που τον ζητάει η Google για συνεργασία!

Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν το φανταζόταν ο 12χρονος Νίκος Αδάμ από τη Θεσσαλονίκη ότι οι γνώσεις του πάνω στα παιχνίδια με την τεχνολογία θα εντυπωσίαζαν τους ανθρώπους του διαδικτυακού κολοσσού και θα του ζητούσαν συνεργασία!

Ο 12χρονος Θεσσαλονικιός που τον ζητάει η Google για συνεργασία!

Εκτός από τις γνώσεις και τα προσόντα που είχε, στάθηκε πολύ τυχερός αφού συνάντησε τυχαία τα στελέχη της εταιρίας στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποίησε η Google στην πόλη του στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.

Το παιχνίδι του δωδεκάχρονου με την τεχνολογία ήταν εκείνο που τον σφράγισε την συνεργασία αυτή! Είχε κατασκευάσει μία ιστοσελίδα με την ονομασία «Tech is game», κάτι το οποίο φάνηκε ότι ενδιαφέρει πολύ την Google!

Να σημειωθεί ότι ο Νίκος, δεν είχε παρακολουθήσει μαθήματα πληροφορικής. Μόνος του διαβάζοντας παρά πολλά βιβλία κατόρθωσε να κατασκευάζει τα δικά του παιχνίδια και προγράμματα.

Οι άνθρωποι της εταιρίας ήρθαν σε συνεννόηση με τους γονείς του για την συνεργασία αυτή, ενώ ο 12χρονος μαθητής άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα ρομποτικής και προγραμματισμού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved