Εσείς ξέρατε ότι υπάρχει και αυτός ο παιδικός σταθμός;

Σε μία μονοκατοικία στο Παλαιό Ψυχικό, μέσα στην ησυχία ξαφνικά ακούγονται φωνές χαρούμενων παιδιών.

Εσείς ξέρατε ότι υπάρχει και αυτός ο παιδικός σταθμός;

Προέρχονται από τον Παιδικό Σταθμό του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ελληνίδων Μητέρων. Αναρωτιέστε τι είναι αυτό; Ούτε εμείς το ξέραμε και τώρα που το μάθαμε ενθουσιαστήκαμε!

Ο παιδικός αυτός σταθμός είναι ένα ειδικό φιλανθρωπικό σωματείο και λειτουργεί με δωρεές. Είναι οικονομικός, αν όχι ο οικονομικότερος σταθμός, αφού οι γονείς πληρώνουν 250 ευρώ το μήνα.

Σε ένα κλίμα ευρύτερης φιλανθρωπίας - όποιος γονιός μπορεί να βοηθήσει σε ανάγκες που προκύπτουν στο σχολείο είναι καλοδεχούμενος- μεγάλος σύμμαχος στέκεται η βιολογική λαϊκή του Δήμου Παλαιού Ψυχικού, η οποία προσφέρει μια μεγάλη βοήθεια στα τροφεία του σταθμού, τόσο σε ποσότητα, όσο και σε ποιότητα προϊόντων. Ταυτόχρονα πραγματοποιούνται ημερίδες και εκδηλώσεις με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, βοηθώντας στα έσοδα του παιδικού σταθμού.

Οσα για τα παιδιά; Αυτά δεν έχουν τίποτε να ζηλέψουν από το πρόγραμμα όλων των υπόλοιπων παιδικών σταθμών! Δραστηριοποιούνται καθημερινά σε πολλά διασκεδαστικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους. Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, πραγματοποιούνται μαθήματα μουσικοκινητικής αγωγής ενώ όπως σε όλα τα σχολεία έτσι και εδώ, τα παιδάκια προετοιμάζονται για μία Χριστουγεννιάτικη παράσταση αλλά και μία πιο ξεχωριστή τον Μάιο για τη γιορτή της Μητέρας. Αυτές οι παραστάσεις είναι ανοιχτές στο κοινό.

Το σχολείο είναι ανοικτό από τις 6.30 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα με την προσέλευση αυστηρά μέχρι τις 9.30 το αργότερο και αναχώρηση από τη 1 το μεσημέρι και μετά, ενώ στη διατροφή των παιδιών περιλαμβάνονται καθημερινά τέσσερα θρεπτικά γεύματα.

Σε ποιες ηλικίες απευθύνεται;

Τα παιδάκια από 18 μηνών έως 5 ετών είναι καλοδεχούμενα σε αυτό το ...ιδιαίτερο σχολείο, με τις τάξεις να χωρίζονται ηλικιακά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210-6725992 ή στη σελίδα τους www.ellinidamitera.gr

Παιδικός Σταθμός Πανελλήνιου Συνδέσμου Ελληνίδων Μητέρων
Χλόης 9, Παλαιό Ψυχικό

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved